Tragedie la Bacău: copii aruncați în râu de tatăl lor. Mama micuţilor, în stare de şoc

Ultima actualizare:

Monștri cu chip de oameni! După tragedia de la Timișoara, unde o tânără mamă s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc împreună cu cei doi copii în vârstă de 3 și 6 ani, o nouă crimă a șocat România în acest weekend. 

baiat inecat balastiera jpeg

Un tată şi-a ucis copiii

O ceartă între soți s-a sfârșit tragic pentru copii. După un conflict provocat, se pare, de o criză de gelozie, un tată din Bacău, în vârstă de 30 de ani, și-a amenințat partenera ca se va arunca în râu împreună cu cei doi copii - o fetiță care abia împlinise 5 luni și un băiețel în vârstă de 4 ani. Îngrozită femeia a alertat autoritățile. 

Oamenii legii au ajuns prea târziu 

Amenințările bărbatului nu au rămas la stadiul de vorbe aruncate în vânt. Însă polițiștii și salvamarii au ajuns prea târziu pentru a mai putea salva viața micuților.

Incidentul îngrozitor a avut loc la râul de la barajul Berești, județul Bacău. Acolo, tatăl nervos pe soție i-a luat pe cei doi copii și i-a aruncat în apele învolburate ale râului.

Citește și: Ultimele minute de viață ale femeii care și-a aruncat copiii de la etaj

Imediat după ce au fost alertați, polițiștii s-au grăbit să ajungă la fața locului pentru a inspecta zona. Nu a durat mult până ce i-au găsit pe cei doi copii în apa rece. Oamenii legii i-au scos pe aceștia din apele tulburi, acordându-le primul ajutor.

Ulterior, au sosit și ambulanțele. Medicii au încercat minute în șir, cu ajutorul manevrelor de resuscitare, să-i readucă pe copii la viață. Însă a fost în zadar. Astfel că tot ce a mai rămas de făcut a fost să constate decesele celor doi minori. 

Primele declarații ale mamei

Mama celor doi copii uciși cu bestialitate de tatăl lor a făcut primele declarații, la postul Antena 3. În stare de șoc, ea a mărturisit că bărbatul avea probleme psihice. Se pare că el fusese internat în trecut la un spital pentru bolnavii mintali.

„Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii pentru Antena 3. 

Ea a mai spus că bărbatul o abuza fizic și a recunoscut că totul a pornit de la o criză de gelozie a partenerului: 

„Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec. Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie. Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat”, a mai declarat femeia. 

Bărbatul e dat dispărut

Până la această oră, nu se știe ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a aruncat în râu pe cei doi copii. O operațiune de căutare a acestuia a fost demarată, atât în apele râului, în eventualitatea în care acesta și-a pus capăt zilelor, dar și pe uscat. 

Este al doilea dublu-asasinat care a îngrozit România în decurs de doar o săptămână. Weekendul acesta, Iulia, mama în vârstă de 32 de ani care s-a sinucis, ucigânduși și copiii, a fost înmormântată în același sicriu împreună cu ei. Ceremonia funerară i-a pus în difiultate pe preoți.  

Citește și: Înmormântarea Iuliei și a celor doi copii: preoții sunt puși în dificultate

Citește și: Verdictul Psihiatrului în cazul mamei sinucigașe din Timișoara

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net