Trei găleți cu monede, prețul unui rezervor plin la mașină. Ce au făcut trei tineri din Bacău

Ultima actualizare:

Trei tineri din Bacău au adunat trei găleți pline cu monede și au vrut să plătească cu acest mărunțiș într-o benzinărie. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe rețelele de socializare. 

benzinarie jpeg

Timp de o lună, băcăuanii s-au chinuit să strângă doar monede de în valoare de 1 ban, 10 și 50 de bani. Și au reușit să adune mărunțiș cât să încapă în trei găleți. La cumpărături au cerut tot timpul să primească rest cât mai mărunt, dar au apelat și la o metodă mai puțin obișnuită: au luat monede și de la oamenii străzii.

Ce i-a îndemnat să recurgă la acest gest? Din spusele lor, este un gest de revolt față de războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei. La un moment dat, unul dintre tineri numesc grămezile de monede drept „aurul rusesc”.

Au luat monede și de la cerșetori

A durat aproape o lună, am cerșit mărunt prin toate magazinele unde am făcut cumpărături, chiar și de la oamenii străzilor (că le-am dat ceva în plus). Am adunat ceva datorită lor și le mulțumesc! Așa că am mers să fac plinul la Lukoil (firmă rusească), ieșirea din Bacău”, au precizat cei care făcut postarea pe Facebook. 

Foto: captură Facebook
Foto: captură Facebook

Întreaga scenă petrecută în stația de alimentare a fost filmată și apoi postată pe rețelele de socializare. Filmuleţul a devenit imediat viral și a strâns mii de vizualizări şi sute de reacţii în doar câteva ore. Însă, mai toate reacţiile au fost negative. Internauţii i-au certat pe tineri pentru gluma de prost gust, pe motiv că angajații respectivei benzinării nu au nicio vină.   

Reacțiile internauților

Refuzam total să primesc așa ceva plus că vi-i puneam în cap. Acum vă simțiți mai bărbați? Dacă era nevasta ta erai mulțumit să facă cineva așa ceva? Rușine!”

Numărăm 10-20 de lei, spuneam că le mai trebuie 200 de lei, ne certam 15-30 de minute, timp în care chemam și paza și poliția, le explicam frumos ca eu am numărat și nu sunt toți banii; nu știu care din noi doi primea amenda, dar sigur îi țineam câteva ore bune în PECO, poate chiar și pe la declarații câteva zile!” 

Nu are logică, voi cumpărați mărunțiș de la oamenii străzii, vă faceți plinul la mașină și îi dați mărunțișul la vînzător, cred că aveți ceva cu vînzătoarea. Dacă sunteți atât de încrezători duceți-va și faceți plinul la ruși.”  

Pe înregistrare se vede cum angajata a fost foarte surprinsă și a spus că nu poate primi așa ceva. Tinerii insistă ca femeia să primească monedele, pe motiv că și ele sunt tot bani.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net