Delirul din benzinării! Românii se înghesuie cu găleți, butoaie și tomberoane, pentru a lua combustibil FOTO

Ultima actualizare:

Asemănător situației de la începutul pandemiei de coronavirus, atunci când oamenii se înghesuiau în supermarket-uri pentru a-și face provizii de alimente și hârtie igienică, de teama de a nu rămâne fără, în izolare, o nouă isterie națională i-a „lovit” pe români! De data aceasta, cetățenii s-au grăbit să cumpere combustibil, pe fondul zvonurilor scumpirii acestora. 

Isterie națională în benzinării Foto: Pixabay
Isterie națională în benzinării Foto: Pixabay

Românii, „înarmați” cu găleți, butoaie și cisterne, la benzinării

Așadar, mai multe imagini desprinse parcă dintr-un film de comedie îi înfățișează pe români stând la cozi uriașe la pompele de alimentare, însă nu oricum, ci cu un adevărat „arsenal” după ei! După posibilități, unii s-au prezentat la benzinării cu găleți, butoaie de murături și chiar și tomberoane, pe care au venit să le umple cu combustibil, pentru a se asigura că îl cumpără înainte de eventualele scumpiri. 

Deși autoritățile au explicat că în țara noastră, în momentul actual, aprovizionarea cu combustibil nu reprezintă o problemă, iar prețurile nu vor crește alarmant, oamenii se lasă ghidați de impuls și stau la cozi interminabile pentru „plinul” cu benzină și/sau motorină. 

Unii au venit să ia combustibil cu pubelele de gunoi!

Se pare că a circulat pe rețelele de socializare o informație potrivit căreia prețurile la combustibil ar urma să crească în mod considerabil, astfel că posesorii de mașini au intrat rapid în „fibrilații”. O frenezie națională i-a cuprins pe aceștia, care au fost fotografiați venind la pompe chiar și cu pubelele de gunoi, pentru a putea lua cât mai mult combustibil. Aceste îngrijorări vin și pe fondul conflictului ruso-ucrainean.

Ce spune ministrul Energiei

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a intervenit însă în toată isteria creată, explicând că nu există momentan în țara noastră motive de îngrijorare nici din punctul de vedere al aprovizionării cu combustibil, nici din cel al creșterii prețurilor.

Fac apel la români să nu stea la coadă că vor găsi benzină și motorină și mâine și poimâine și într-o săptămână și peste două săptămâni în benzinării. Nu este niciun motiv pentru a sta la coadă în această seară, noapte. Nu se va dubla prețul, nu va ajunge la 9 lei, nu va ajunge la 10 lei, nu va ajunge la 11 lei.”, a declarat ministrul Energiei, Virgil Popescu, potrivit Digi24.  Tocmai cererea uriașă din ultimele zile ar putea influența creșterea prețului, așadar ministrul face apel la calm și la rațiune. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net