Soacra Iuliei, primele declarații despre sinuciderea tinerei mame din Timișoara

Ultima actualizare:

Soacra Iuliei, tânăra mamă din Timișoara, care s-a sinucis împreună cu cei doi copii, a făcut declarații cu privire la evenimentul ce a cutremurat tot orașul. Femeia a găsit și un posibil vinovat pentru cele întâmplate, dar și ce a împins-o pe tânara mamă să recurgă la acest gest.

Iulia, mama sinucigașă din Timișoara

Ce a declarat fosta soacră a Iuliei

Fosta soacră a Iuliei a oferit mai multe detalii despre viața tinerei mame, iar informațiile oferite ar putea explica motivele ce au stat în spatele sinuciderii mamei de 32 de ani, alături de copii ei, de 3 și 6 ani. 

Citește și Ultimele minute de viață ale femeii care și-a aruncat copiii de la etaj

Elisabeta Darotz, mama fostului soț al Iuliei, a discutat despre existența unui personaj cheie, care ar fi avut un rol foarte important în tot acest eveniment. 

Elisabeta a vorbit despre existența fostului iubit al Iuliei, Marcel. Soacra îl acuză pe respectivul că ar fi amenințat-o în mod repetat pe fosta sa noră, iar în urma presiunii, aceasta i-a mărturisit Elisabetei toată situația în care este implicată. 

Elisabeta Darotz a amintit că femeia a plecat cu copiii la grădiniță, dar a decis să se întoarcă, ceea ce nu-i stătea în fire. Fosta soacră a amintit existența lui Marcel, care, așa cum a precizat, o amenința în mod recurent pe Iulia.

Vezi și Tânăra sinucigașă, înșelată și amenințată de iubit. Noi detalii din spatele tragediei

”Ea efectiv a plecat cu copiii la grădiniță, s-a oprit în fața grădiniței și de acolo s-a întors, brusc. Ea nu ar fi făcut așa ceva (n.r. să se omoare).

A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi”, a povestit femeia, la Acces Direct, pe Antena Stars.

De asemenea, femeia l-a acuzat pe Marcel că este „un criminal”. Aceasta i-a spus în mod direct aceste lucruri bărbatului, în cadrul unei convorbiri telefonice: ”I-am cerut explicații despre această situație, i-am spus că pentru mine este un criminal. Până nu îmi dă explicații, el așa rămâne pentru mine”.

Cine este Marcel, fostul iubit al Iuliei

Iulia a divorțat de tatăl copiilor ei, Alexandru. Acesta s-a dus să muncească în Austria, pentru a le asigura un trai oportun. După ce femeia a divorțat de Alexandru, aceasta și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, pe nume Marcel. Potrivit declarațiilor ce au ieșit la iveală, se pare că bărbat nu s-ar fi comportat deloc bine cu femeia și ar fi înșelat-o chiar cu bona copiilor. 

După ce a conștientizat că relația cu Marcel nu era una care să-i asigure fericirea și liniștea, Iulia a vizitat-o pe fosta soacră și i-a povestit toate evenimentele ce s-au întâmplat între cei doi. Iulia și Elisabeta au discutat ultima dată pe data de 18 aprilie, iar tânăra urma să-i acorde o nouă șansă lui Alexandru, tatăl copiilor ei. Cei doi urmau să se recăsătorească pe data de 28 aprilie. 

Sinucidere plină de mister la Timișoara

Marți dimineață, o tânără mamă, în vârstă de 32 de ani, s-a sinucis alături de cei doi copii ai ei, în vârstă de 3 și 6 ani. Iulia a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se de pe terasa unui bloc de 10 etaje, de pe bulevardul Dâmbovița. 

Vestea l-a luat pe nepregătite pe Alexandru, tatăl copiilor, în vârstă de 36 de ani, care se afla în Austria, unde era plecat să muncească. Tatăl urma să revină în țară pentru a se recăsători cu Iulia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net