Dragostea a împins-o la un gest necugetat. Artista Simona Săndulescu s-a sinucis în Lacul Morii

Ultima actualizare:

O problemă în dragoste a împins-o pe o artistă să-și pună capăt zilelor, incidentul având loc în Lacul Morii, din Sectorul 6 al Capitalei. 

artista lacul morii 3 PNG

Înainte de a se sinucide, Simona Săndulescu a postat un mesaj pe Facebook în care își anunța planul. Femeia și-a cerut scuze de la toți apropiații și a vorbit despre un bărbat pe care l-a iubit foarte mult, atât de mult încât a fost în stare să-și ia viața din cauza lui. 

Care a fost mesajul postat pe Facebook

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viaţa a devenit insuportabilă pentru mine.....Vă rog să mă iertați! Dragul meu Eduard, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite....Draga mea Cristina , te rog să îi transmiți !”, a fost mesajul postat de Simona Sandulescu pe Facebook. 

Vezi și: FOTO Lacul Morii, marea din mijlocul Capitalei, cu terase, teren de volei pe nisip, zonă pentru nunți

SImona Sandulescu a fost un cunoscut artist liric și instrumentist la Societatea Română de Radiodifuziune. Aceasta a activat, de asemenea, și ca organist în cadrul concertelor organizate de Orchestra Națională Radio, Orchestra de Cameră Radio, Corul Academic Radio și, în cele din urmă, Orchestra Filarmonicii „George Enescu”. 

Citește și: Capitala are acum faleză ca la mare. A fost inaugurată promenada de la Lacul Morii

Sinuciderea a fost confirmată de polițiștii de la Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20, aceștia aflându-se pe data de 6 august, ora 1:40, la fața locului.

"La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri - scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. ”, se arată în comunicatul oferit de către Poliție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net