Machine Gun Kelly a fost la un pas de sinucidere! Cum l-a salvat Megan?

Machine Gun Kelly, în vârstă de 32 de ani, este unul dintre artiștii aflați pe val în momentul actual. Deși cariera lui se află într-un punct pozitiv, iar lucrurile nu stau deloc rău nici în viața sa personală, MGK a declarat că gândurile negre și tendința autofistructivă nu l-au ocolit. 

MGK, la un pas să-și pună capăt zilelor, la începutul relației cu Megan Fox
MGK, la un pas să-și pună capăt zilelor, la începutul relației cu Megan Fox

Machine Gun Kelly și Megan Fox formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar solistul a cerut-o deja în căsătorie pe aleasa inimii sale.

Citește și: Megan Fox și MGK s-au logodit! Ritualul bizar pe care l-au practicat

Relația lor continuă să nască controverse, iar cei doi protagoniști nu se feresc să ofere detalii picante din intimitate. În cel mai recent documentar al său, MGK face, însă, câteva declarații care nu ar putea lăsa pe nimeni indiferent. 

Muzicianul a povestit că s-a gândit serios să își pună capăt zilelor, la începutul relației sale cu Megan Fox. Actrița se afla în Bulgaria, la niște filmări, în timp ce Machine Gun Kelly era în Statele Unite ale Americii.

MGK a vrut să se sinucidă, dar Megan l-a oprit 

Cuprins de o stare profundă de paranoia, probabil amplificată și de consumul de substanțe interzise, MGK și-a introdus pistolul în gură și a dorit să apese pe trăgaci. Înainte de a-și pune în practică gestul necugetat a sunat-o pe Megan și i-a dezvăluit planurile sale. Conform lui MGK, ea a fost cea care a jucat un rol decisiv în salvarea lui. 

„Nu am vrut să ies din camera mea și am început să am gânduri foarte, foarte, foarte întunecate. Megan a plecat în Bulgaria pentru a filma un film și am început să am o paranoia foarte mare. Adică, deveneam paranoic că cineva va veni și mă va ucide. Am sunat-o pe Megan. I-am spus: «Nu ești aici pentru mine». Eram în camera mea și m-am cam speriat. Omule, mi-am pus pușca în gură. Și țipam la telefon! Aveam țeava în gură!", a dezvăluit Machine Gun Kelly, în cel mai recent documenat al său intitulat „Life in Pink". 

Vezi și: Megan Fox a pozat goală alături de iubitul său, rapperul MGK

Megan Fox și MGK sunt împreună de doi ani

Megan Fox și MGK formează un cuplu care se află constant în atenția presei de peste Ocean. Actrița a vorbit adesea la superlativ despre iubirea pe care i-o poartă lui MGK și este de părere că artistul este sufletul ei pereche în „viața aceasta și în oricare viață pe care a trăit-o".

Megan Fox și Machine Gun Kelly trăiesc o poveste de iubire atipică, iar logodna lor a fost una la fel de bizară, pentru unii dintre noi. În cadrul ceremoniei, cei doi îndrăgostiți și-ar fi băut reciproc sângele și și-au jurat credință.

Sursă foto: Gettyimages 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net