Cine este medicul care a refuzat să trateze un copil care a căzut cu fața pe un grătar încins. „Eu l-am fript?"

Ultima actualizare:

Scene halucinante la Centrul de Sănătate din Baia Sprie. Medicul care era de gardă a refuzat să consulte un copil, de nici șase ani, care s-a prezentat cu arsuri pe față, după ce s-a atins cu fața de un grătar incins. Medicul a părut deranjat de vizita pacienților la unitate și le-a spus: „De ce l-ați adus, că e "caca maca". Cine l-a fript acolo? Eu l-am fript?".

Medicul care a refuzat copilul cu arsuri pe față Foto: captură video
Medicul care a refuzat copilul cu arsuri pe față Foto: captură video

Ce mesaj au postat părinții băiatului 

Părinții și-au dus copilul, în vârstă de nici șase ani, la Centrul de Sănătate din Baia Sprie, deoarece suferise o arsură la nivelul feței, după ce a căzut cu bicicleta și s-a atins cu fața de grătarul încins. Spitalul deservește 5.000 de locuitori atât din oraș, cât și din localitățile limitrofe.

„Buna ziua, nu am vrut să postez aceste clipuri, dar m-am gândit că trebuie făcut "vedetă” acest "doctor”. Am avut un incident și am mers la urgență. Acolo medicul mi-a spus: „De ce l-ați adus, că e CACA MACA”. Băiatul meu, din greșeală și din nefericire, s-a atins de grătar și s-a ars. Am mers la Urgență la Centrul de Sănătate din Baia Sprie. Acolo am primit ca răspuns cuvintele de mai sus”, este mesajul părinților, publicat de Vasile Dale. 

Dialog halucinant între părinți și medic 

Medicul, în vârstă de 64 de ani, fost senator al României timp trei mandate (1996-2000, 2008-2012 și 2012-2016) era de gardă la Centrul de Permanență din Baia Sprie unde ar fi trebuit să consulte pacienții din zona orașului Baia Sprie, dar și a localităților limitrofe. Totul pentru ca oamenii să nu meargă și să aglomereze UPU SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

„Cine l-a fript acolo? Eu l-am fript?"

 „Noi venim să primim ajutor aici și dvs spuneți că e caca-maca? Uitați-vă la el, că de două ore plânge", i-au transmis părinții medicului care a răspuns: „Cine l-a fript acolo? Eu l-am fript? Păi nu ați avut grijă de copil!".

Părinte: „S-a împiedicat în bicicletă și a căzut pe grătar. Păi și cum faceți dumneavoastră?". Medicul a răspuns: „Păi acum, la 10, se dă cu bicicleta? Probabil a picat pe la 7 și dvs ați venit acum cu el. Eu sunt plătit să rezolv urgențele. Asta nu e urgență. Eu sunt șofer."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net