Clipul zilei: 10 români în piscină, într-un camion, cu muzica la maxim! Ce amendă au primit „înotătorii”

Ultima actualizare:

Imaginile zilei în România vine din judeţul Argeş, acolo unde 10 bărbați încinși de caniculă au hotărât să dea cea mai tare petrecere. Povestea lor nu s-a terminat prea fericit după ce poliția s-a hotărât să le acorde o amendă zdravănă.

Fiesta de România, pe caniculă! Foto: captură youtube
Fiesta de România, pe caniculă! Foto: captură youtube

Povestea tipic românească s-a petrecut în localitatea Bogați. Un grup de teribiliști și-au arătat creativitatea și s-au bălăcit într-o piscină pe roți improvizată într-un camion. Distracția lor s-a terminat brusc după ce localnicii, sătui de zgomotele petrecăreților, au sunat la 112.

Au umplut bena unei autoutilitare cu apă, s-au echipat de plajă, au luat niște beri, ba chiar și o umbrelă și au plecat prin localitate cu muzica la maxim. „Ca să fie treaba frumoasă, unul dintre ei a postat pe TikTok și Facebook”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de Facebook.

Citește și Românii sunt inventivi! Doi tineri au ajuns vedete pe net, după ce și-au transformat remorca în piscină

Melodia aleasă în clip a fost cunoscuta piesă a lui Connect-R - „Vara nu dorm”. „Toți înotătorii au de plată”, a precizat MAI în postarea de pe Facebook.

Au transformat un camion într-o piscină și s-au plimbat cu muzica la maxim

„În ziua de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic. Totodată, polițiștii au stabilit identitatea tuturor persoanelor care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă”, se arată într-o informare a IPJ Argeş, scrie Antena 3.

Ce amenzi au primit petrecăreții din Bogați?

Ca urmare a abaterii constatate, „administratorul piscinei”, respectiv conducătorul auto, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei. Totodată, cele 10 persoane, care se aflau în bena autoutilitarei, au fost amendate.

Valoarea totală a amenzilor este de 2.000 de lei. Această sancțiune a fost aplicată conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice, anunță Minsterul Afacerilor Interne.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net