Conacul Sava Brancovici, scos la vânzare cu o sumă impresionantă. Cât cere afaceristul Sorin Constantinescu

Omul de afaceri Sorin Constantinescu a scos la vânzarea conacul Sfântul Sava Brancovici din Ineu, pe platforma Romania Sotheby’s International Realty, la un preț deloc mic. Superbul conac cu 19 camere, dar și 19 băi, a fost construit în perioada anilor 1900 și restaurat recent în spiritul Ţării Zarandului.

Conacul Sava Brancovici din Ineu a fost scos la vânzare / foto: Romania Sotheby’s International Real
Conacul Sava Brancovici din Ineu a fost scos la vânzare / foto: Romania Sotheby’s International Real

Conacul Sava Brancovici, restaurat în spiritul Ţării Zarandului, construit în anul 1900, a fost scos la vânzare, pe platforma Romania Sotheby’s International Realty, cu suma de 2.5 milioane de euro.

Capodopera arhitecturală din Ineu, Arad, are 19 camere, dar și 19 băi, dispune de un restaurant spaţios, o pizzerie cu 50 locuri și o terasă încălzită cu 120 locuri. De asemenea, în timpul recondiționării au fost păstrate fațadele în culori pastel, iar interiorul are numeroase încăperi care au elemente tradiționale printre care cărămidă, lemn ars, dar și lămpașe.

În termenii ghidului Michelin, dacă nu este o destinație în sine, acest conac este cu siguranță un loc care merită o abatere din drum. Recondiționarea lui, făcută cu grijă și bun gust, păstrează fațadele în culori pastel ca un tort baroc de fistic sau mentă pe care o mâna iscusită a picurat glazură albă după modele atent alese.

Conacul Sava Brancovici, scos la vânzare pentru 2.5 milioane de euro

Interiorul alege să păstreze unitatea stilistică și oferă zece încăperi primitoare în care elemente tradiționale precum cărămida, lemnul ars, copăi și lămpașe, mobilier pictat și țesături înflorate.

Florile vii prinse în tapițerii și pe dulapuri smântânii sau verzi aduc căldură și captează lumina. Un restaurant spațios, o pizzerie cu 50 locuri și o terasă încălzită cu 120 locuri asigură cele necesare, iar parcarea are stații gratuite de încărcare pentru mașini electrice”, se arată în anunțul de vânzare.

Conacul poartă numele Sfântului Sava Brancovici și a fost canonizat de Biserica Ortodoxă Română în anul 1955 pentru că a fost persecutat religios de principele Transilvaniei Mihai Apafi I. Clădirea se află la 57 de kilometri de Arad și aproape 100 de kilometri de Timişoara. Preţul de listă stabilit pentru vânzarea conacului este de 2.526.882 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
landscape 2806202 1280 jpg
image
image
image
image
image
image
litoral jpg
selfie masina  jpeg
femeie spalat pe cap freepik jpg
venus 1 jpg
Printesa Kate jpeg
Donald Trump  sursa foto   GettyImages jpg
BeFunky collage (5) jpg
rezultate bac 250 sesiunea de toamna 38 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net