Un tânăr a declarat că a consumat cocaină, dar testul a ieșit negativ: «Trebuie să-mi schimb dealerul»!

Situație neobișnuită pentru polițiști. Oamenii legii de la Rutieră continuă controalele pe drumurile din țară pentru a depista șoferii care nu respectă Codul Rutier. Așa cum era de așteptat, ca în fiecare weekend, polițiștii au dat amenzi șoferilor vitezomani, dar și a acelor care au urcat la volan în stare de ebrietate sau sub influnța substanțelor interzise.

Testul a indicat că tânărul nu consumase cocaină, așa cum declarase
Testul a indicat că tânărul nu consumase cocaină, așa cum declarase

Un tânăr a fost protagonistul unui episod care a creat confuzie în rândul polițiștilor. El a fost oprit pentru un control de rutină. El le-ar fi declarat celor care l-au tras pe dreapta faptul că ar fi consumat substanțe interzise, mai exact cocaină. Stupoare, însă!

Citește și: Ce este benzodiazepina, substanța interzisă cu care a fost depistată Raluca Bădulescu 

După ce a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatele au indicat că în organismul tânărului nu existau urme de consum. Răspunsul șoferului pus pe șotii a fost unul simplu: dealerul său de droguri nu este unul serios și nu îi furnizează marfă de calitate, așadar va fi nevoit să îl schimbe cât mai repede posibil. 

Margherita de la Clejani a rămas fără permis, după ce a provocat un accident, în timp ce se alfa sub influența drogurilor 

În fiecare weekend, polițiștii de la Rutieră efectuează controale pe drumurile naționale și cele locale pentru a se asigura că prevederile Codului Rutier sunt respectate. Sute de șoferi au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză, dar și conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau a consumului de droguri.

Vezi și: Margherita de la Clejani va plăti scump pentru accidentul din Capitală 

De-a lungul timpului, și vedetele noastre au fost prinse pe picior greșit, după ce au urcat la volan deși consumaseră un păhărel sau două. 

Controversat a fost cazul Margheritei de la Clejani, care a provocat un accident rutier, după ce a condus sub influența unui cocktail de stupefiante, conform concluziilor medicilor care au efectuat analizele artistei. Margherita nu va mai putea conduce timp de trei ani și a fost nevoită să plătească sancțiuni financiare considerabile pentru pagubele pe care le-a produs! Rămâne de văzut dacă după acest incident, Margherita va deveni un șofer mai atent!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net