„Cred că ne-a păcălit pe mulți. Mi-e rău fizic”. Mesajul Maiei Morgenstern, șocată de cazul Kristof Lajos

Ultima actualizare:

Cazul Kristof Lajos, un profesor de 39 de ani cunoscut, apreciat și premiat pentru inovații în domeniul educației este o undă de șoc pentru cei care l-au cunoscut. Bărbatul este reținut la această oră sub acuzația de viol după ce a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu un băiat de 14 ani. Mama copilului trăia o adevărată dramă de doi ani. Actrița Maia Morgenstern l-a cunoscut și a crezut în el, iar acum este în stare de șoc.

„Mi-e rău. Mi-e rău fizic”

Actrița Maia Morgenstern. Foto: facebook
Actrița Maia Morgenstern. Foto: facebook

Actriţa Maia Morgenstern a reacţionat după ce Kristof Lajos, cunoscut drept ”antrenorul de genii”, a fost reţinut sub acuzaţia de viol asupra unui minor. Ea a scris într-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook că vestea i-a dat o stare de rău.

Nu ştiu care este adevărul. Nu vreau să răspândesc ştiri false. Dar mi-e rău. Mi-e rău fizic. Nu e prima dată. Nu e prima dată când bune mele intenţii, dorinţa de a ajuta, solidaritatea, empatia, gândul bun..sunt pur şi simplu terfelite, aruncate la gunoi. Mi-e rău”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook, distribuind şi linkurile către câteva site-uri care au difuzat ştirea.

Postarea Maiei Morgenstern a fost distribuită şi de regizoarea Chris Simion.

„Dau share la postarea făcută de dna Maia Morgenstern pentru ca e o obligaţie morală să semnalăm astfel de orori, în normele mele morale este o oroare.

Violul unui adolescent este o mutilare emoţională şi mentală. Ştiu victime care au trecut prin această traumă în adolescenţă şi chiar dacă au făcut terapie, şi-au asumat-o, şi-au iertat agresorii…nu mai sunt oameni întregi…cineva…într-o zi… le-a luat acest drept. Avocaţi, procurori, judecători…acţionaţi!”, a scris Chris Simion.

Postarea actriței, care este totodată și directorul Teatrului Evreiesc, a adunat comentarii din partea mai multor oameni care l-au cunoscut pe Kristof Lajos. Într-un răspuns la un comentariu Maia Morgenstern a spus: „Cred că ne-a păcălit pe mulți”.

De doi ani, mama copilului abuzat trăiește o dramă

Kristof Lajos, un profesor de 39 de ani cunoscut pentru că descoperea şi pregătea copiii cu abilităţi speciale, supranumit „antrenorul de genii”, a fost prins sâmbătă în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Mama băiatului de 14 ani a povestit că primele suspiciuni le-a avut încă de acum doi ani că ceva nu este în regulă în comportamentul lui Kristof Lajos.

Amândoi copiii ei, de 13 și 14 ani ajunseseră să aibă o relație foarte proastă cu ea și veneau rar pe acasă.

„Suspiciunea mea a fost de la început. În 2022 a început toată tărăşenia. Atunci ne-am cunoscut practic. Nu am avut dovezi. Am încercat să vorbesc cu copiii, să observ dacă au comportamente diferite.

A acţionat la un mod mult prea profesionist încât să îmi pot da seama eu, om simplu, ce se întâmpla", a povestit femeia.

„Copiii veneau tot împotriva mea. Nu ştiu cum făcea, tot eu eram cea rea. Curgeau mesajele întruna, îi suna. Deci copilul meu nu putea să stea cu mine în bucătărie să ia masa, că trebuia să aibă telefonul lângă el şi să îi răspundă non stop acestui individ. Asta mi-a atras atenţia", a adaugat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net