Crimă odioasă în Bolintin Vale, comuna în care locuiește Gabi Badalau

Ultima actualizare:

Mai mulți cetățeni protestează în stradă în Bolintin Vale, în urma unui caz de omor care i-a nemulțumit profund. Oamenii legii au ajuns în zonă pentru a se asigura că manifestul nu degenerează.

Un tânăr a fost omorât cu o piatră în Bolintin Vale Foto: Arhivă
Un tânăr a fost omorât cu o piatră în Bolintin Vale Foto: Arhivă

Poliția și Jandarmeria patrulează pe străzile din Bolintin Vale, după ce mai mulți locuitori au ieșit să protesteze, după ce un cetățean tânăr a fost agresat cu o piatră și ucis. Oamenii din localitate susțin că bărbatul omorât era șofer de maxi-taxi, iar făptașul ar fi un cetățean rom.

Un tânăr a murit după ce a fost lovit cu o piatră în cap

Având în vedere evenimentul înregistrat la data de 9 ianuarie a.c., în orașul Bolintin Vale, în care un bărbat a fost agresat și lovit cu o piatră, ulterior decedând, astăzi, în oraș s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta.

În localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca eveninentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine și siguranță publică.

Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Janandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”, a transmis IPJ Giurgiu.

Suspectul crimei a fost arestat

Autoritățile au precizat că presupusul criminal a fost arestat încă de marți, 11 ianuarie. Tânărul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, după ce în urma unei altercații, l-a lovit pe șoferul de microbuz care s-a prăbușit la pământ, ulterior decedând.

Un bărbat din orașul Bolintin Vale este cercetat de polițiști (..) fiind bănuit că a agresat un bărbat, din municipiul București, care ulterior a decedat.

La data de 9 ianuarie 2022, ora 20.32, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bolintin-Vale au fost sesizați cu privire la faptul că fratele său are un conflict cu mai multe persoane, pe o stradă din orașul Bolintin Vale și a fost agresat.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale, unde a fost identificat un bărbat, din municipiul București, care prezenta urme de agresiune și care a fost transportat, ulterior, la o unitate sanitară din municipiul București, pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații”, se arată într-un comunicat.

Cum s-a întâmplat crima

Agresorul a fost prins și a fost întocmit un dosar penal în acest sens. „În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat un tânăr, din orașul Bolintin Vale, care, la data de 9 ianuarie 2022, în jurul orei 20.30, în timp ce se afla pe Bd. Republicii din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, a avut un conflict spontan cu șoferul unui microbuz, care se deplasa în zonă, pe care l-a lovit cu o piatră în zona capului, ulterior acesta prăbușindu-se pe sol.

În cauză, este întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, în care cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale. (..)

Având în vedere că persoana vătămată a decedat, urmează a se analiza oportunitatea schimbării încadrării juridice, în funcție de rezultatele necropsiei”, au transmis polițiștii.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net