Jandarmeria a suplimentat dispozitivul de ordine publică din zona Parlamentului

Ultima actualizare:
Protestatari în fața Parlamentului FOTO: Captură EpochTimes
Protestatari în fața Parlamentului FOTO: Captură EpochTimes

Jandarmeria transmite că a fost suplimentat dispozitivul de ordine publică din zona Parlamentului, principalul obiectiv fiind asigurarea exercitarea dreptului la liberă exprimare în condiții de siguranță pentru toți particianții,prevenirea violențelor și escaladarea situației tensionate.

”Jandarmeria face un apel la calm și solicită tuturor participanților să respecte recomandările forțelor de ordine și să nu se implice în niciun fel de acțiuni cu violență. De asemenea, dacă în zona protestului sunt manifestări ilegale (distrugere, vandalizare) solicităm participanților să se delimiteze rapid de aceste manifestări și să permită intervenția forțelor de ordine pentru oprirea acestor manifestări.

Reamintim că până acum nu a fost folosită forța și nici mijloacele de intervenție din dotare”, a transmis Jandarmeria București.

 În legătură cu adunarea publică din zonă Parcului Izvor, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a anunțat că va face demersuri pentru identificarea și sancționarea organizatorilor și participanților care au încălcat cadrul legal în vigoare.

Mii de oameni s-au adunat, marți dimineață, în fața Parlamentului, cu mesaje împotriva introducerii certificatului Covid. Protestul este organizat de AUR. Protestatarii, fără mască de protecție, au intrat în curtea Parlamentului în jurul prânzului.

Mai mulți manifestanți s-au îmbrâncit la protestul Aur și au încercat să se urce pe gardurile Parlamentului.

Protestul AUR a început în jurul orei 9.00. Până la ora 12:30, mii de oameni s-au adunat în fața Camerei Deputaților cu steaguri și pancarte cu mesaje împotriva introducerii certificatului Covid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net