Incendiu puternic pe bulevardul Iuliu Maniu, cu un mort. Crimă ascunsă?

Ultima actualizare:

În urmă cu scurt timp, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Incendiul a avut loc într-un bloc la etajul 1 și a fost soldat cu o victimă. 

În urma incendiului, o persoană a decedat Foto: observator
În urma incendiului, o persoană a decedat Foto: observator

În una dintre camerele aparamentului cu pricina flăcările au ars puternic, degajându-se mult fum. Din nefericire, în respectiva cameră a fost găsită și o persoană decedată.

Un incendiu a cuprins, marți seara, 4 ianuarie, un bloc de locuințe de pe Bulevardul Iuliu Maniu, din București. Din primele informații, o persoană a decedat în urma deflagrației care ar fi declanșat focul.

Se pare că victima era singură în casă iar ușa era încuiată. A fost nevoie de intervenția pompierilor, care au spart ușa apartamentului.

Incendiu puternic pe bulevardul Iuliu Maniu

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, mai multe echipaje SMURD și de descarcerare, de la Detașamentul Grozăvești. Incendiul a fost localizat, nefiind necesară evacuarea restului de locatari ai blocului unde a avut loc. 

A fost incendiu de apartament, acum nu mai arde cu flacăra, este mult fum”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.  

În afară de bărbatul găsit decedat nu au fost raportate alte victime, informează ISU. Victima avea în jur de 70 de ani. 

Crimă ascunsă?

Anchetatorii urmează să stabilească în curând cauzele incendiului de pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, iar nicio pistă nu este în prezent exclusă. Există și posibilitatea ca victima să fi fost omorâtă înainte și abia după apartamentul acesteia incendiat, pentru ca agresorii să își poată ascunde urmele. 

Există, de, asemenea, și posibilitatea ca incendiul să fi fost pus special pentru a cauza moartea bărbatului, acesta intoxicându-se cu fum înainte să își dea ultima suflare. Cert este că victima în vârstă de 70 de ani era singură în casă, fără niciun ajutor. Anchetatorii sunt însă cei care vor face lumină în acest caz.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net