Crimă șocantă în București. Administratora unui bloc a fost ucisă de un locatar

O femeie, administrator al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal, joi seară, de un vecin. Acesta a fost reținut și dus la audieri.

O femeie a fost ucisă de un vecin Foto: Shutterstock
O femeie a fost ucisă de un vecin Foto: Shutterstock

A înjunghiat o femeie 

În jurul orei 19.10, Poliția Capitalei - Secția 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care locuiesc în același bloc din Sectorul 2, că un vecin a înjunghiat o femeie. Polițiștii Secției 9 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost imobilizat și dus la sediul subunității. De asemenea, a fost prezent și un echipaj de prim-ajutor care a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

Ce au transmis polițiștii

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului", transmite, joi seara, Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Altă crimă în Timișoara 

În luna martie, o altă crimă înfiorătoare s-a petrecut în Timișoara. O studentă la Medicină a fost găsită moartă în apartamentul iubitului ei. Descoperirea șocantă a fost făcută de sora băiatului, care locuia împreună cu acesta. Băiatul, student și el la Medicină, a fost arestat pentru 30 de zile.

Tânără însărcinată, omorâtă de patron 

O altă crimă a avut loc în Capitală. Un bărbat de 72 de ani s-a prezentat în decembrie 2023, la Secția 12 Poliție din Capitală și a mărturisit că a ucis o tânără. Ulterior, autopsia fetei arată că a fost vorba de o crimă feroce. Victima, Ioana Beatrice, era însărcinată în patru luni.

„Raport final de autopsie în cazul fetei însărcinate, ucise de patronul de magazin. <<Multiple plăgi[…] ce s-au putut produce prin lovire cu drujba>>. Cauza principală a decesului a fost hemoragia internă și externă. În paralel a sosit și raportul ADN, care a clarificat și exclus ca posibil tată al copilului chiar pe cel acuzat de crimă”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, potrivit Stirileprotv.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net