Criminala din Mangalia și-a aflat sentința! Cât va sta în spatele gratiilor

În cazul Loredanei, tânăra de 19 ani acuzată că și-a ucis prietena într-o cameră de hotel și a abandonat cadavrul într-un geamantan sub o bancă dintr-un parc din Mangalia, s-a dat decizia finală. La aproape un an de la tragedie, instanța a pronunțat sentința definitivă, stabilind câți ani va petrece Loredana în închisoare.

Criminala din Mangalia și-a aflat sentința!
Criminala din Mangalia și-a aflat sentința!

Criminala din Mangalia și-a aflat sentința!

În noaptea de 5 spre 6 august 2023, Loredana Ionela Atănăsoaie a comis o crimă care a lăsat întreaga țară în stare de șoc. Cele două prietene din copilărie, Loredana și Alina, s-au aflat pe litoralul românesc pentru a lucra în sezonul estival. Amândouă ocupau un post de cameristă la un hotel din stațiunea Saturn, unde și-au petrecut vara lucrând împreună.

Însă, în această noapte tragică, tensiunile dintre cele două au escaladat până la un act de violență extremă.  Loredana, în vârstă de 19 ani, a fost acuzată că și-a ucis prietena într-o cameră de hotel din Mangalia și a abandonat cadavrul într-un geamantan, lăsându-l sub o bancă din parc. După aproape un an de la evenimentul tragic, instanța a pronunțat sentința finală în acest caz, stabilind perioada pe care criminala o va petrece în spatele gratiilor. Decizia instanței a fost luată după o lungă perioadă de așteptare și evaluare a probelor, iar acum Loredana își va îndeplini pedeapsa conform sentinței definitive. 

Pe 4 iulie 2024, Curtea de Apel Constanța a pronunțat decizia definitivă în cazul Loredanei Ionela Atănăsoaie, tânăra de 19 ani care și-a ucis prietena și a abandonat cadavrul într-un parc din Mangalia. În urma apelului, Loredana a fost condamnată la 16 ani de închisoare pentru multiple infracțiuni. 

În baza art. 423 alin. 2 Cod procedură penală desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi, rejudecând: În baza art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela – la pedeapsa închisorii de 13 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor (faptă săvârşită la data de 05/06.08.2023). În baza art. 228 alin. 1 – art. 229 alin. 1 lit. b Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (faptă săvârşită la data de 06.08.2023). În baza art. 360 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic (faptă săvârşită la data de 06.08.2023). Menţine pedepsele de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos (faptă săvârşită la data de 06.08.2023), prev. De art. 250 alin. 1 C.pen. rap. la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. şi de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar (faptă săvârşită la data de 06.08.2023)”, se arată în minuta instanţei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
tsunami spania jpg
pensionari jpg
curatenie geamuri istock jpg
canicula 40 de grade EPA EFE jpg
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net