Criminalul în serie supranumit „al doilea Rîmaru” va fi eliberat. A ucis cel puțin 7 oameni

Ultima actualizare:

Iulian Țigănilă, supranumit „al doilea Rîmaru al României” ar putea fi eliberat până la sfârșitul acestui an. Este unul dintre cei mai periculoși criminal în serie. El a ucis cel puțin 7 persoane înainte să fie prins și încarcerat. Țigănilă este din Argeș și aici a comis toate crimele. El a fost condamnat pe viață, însă a reușit să convingă instanța să îi schimbe pedeapsa într-una de 25 de ani.

„Al doilea Rîmaru al României”

I se spunea „Al doilea Rîmaru” și este unul dintre cei mai odioși criminali
I se spunea „Al doilea Rîmaru” și este unul dintre cei mai odioși criminali

Iulian Ţigănilă este un argeșean care a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce a comis cel puţin șapte crime. El ar putea ieși din închisoare curând, chiar dacă a fost condamnat la detenție pe viaţă. Judecătorii i-au înlocuit pedeapsa cu o sentință de 25 de ani.

Dacă această decizie rămâne definitivă, Țigănilă va fi liber curând pentru că a ispășit deja aproape 25 de ani de detenție.

Crimele lui Țigănilă

Iulian Țigănilă are azi 61 de ani și este cunoscut ca unul dintre cei mai feroce criminali în serie din România. În urmă cu 25 de ani el crimele lui au îngrozit Argeșul si întreaga țară.

El se împrietenea cu victimele și împreună consumau alcool. Urmau crimele. Își omora victimele pentru a le fura bunurile, apartamentele sau mașinile.

Mai bine de 15 ani au lucrat procurorii și polițiștii la dosarul crimelor din Argeș. Șapte victime au fost descoperite. Un caz început în 1996 are o victimă ce nu este identificată nici în ziua de azi.

Iulian Țigănilă omora oameni ca să le ia proprietățile
Iulian Țigănilă omora oameni ca să le ia proprietățile

Criminalul în serie s-a lăudat în închisoare cu ororile pe care le-a săvârșit. Unul dintre colegii de celulă ai lui Țigănilă a dezvăluit în 2009 ce povestea Țigănilă. după gratii.

Pe una dintre victime a ucis-o cu un amestec de ţuică, antigel şi somnifere. Acesta i-ar fi aruncat cadavrul într-o fântână părăsită de lângă un arbore secular, aflată în apropierea Haltei CFR Colţu, din comuna Ungheni, judeţul Argeş.

Prima victima acestuia ar fi fost Gheorghe Ţârcu, din Piteşti, găsit mort pe 27 februarie 1996. Potrivit anchetatorilor acesta ar fi fost înecat cu o bucată de şuncă de 8 X 4 cm.

Țigănilă și-a ucis amanta

Iulian Țigănilă era de o cruzime ieșită din comun. Crimele lui s-au întins pe mai mulți ani. Una dintre cele mai cumplite fapte pe care le-a comis a fost asupra amantei sale. În 1999, femeia, gravidă în cinci luni a fost ucisă, apoi, Țigănilă împreună cu un complice i-au tranșat corpul. Bucăți din trupul femeii au fost găsite într-o conductă de irigaţii, pe raza comunei Brebeni (Olt).

Supranimit „Al doilea Rîmarul al României”, criminalul în serie a fost condamnat în primă fază la 20 de ani de închisoare, apoi la 22 de ani, pentru ca în 2015 instanța să se pronunțe definitiv asupra pedepsei: detenție pe viață.

Dacă, decizia de schimbare a acestei pedepse în 25 de ani rămâne definitivă, Țigănilă va fi în curând liber.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net