Cu ce mijloace de transport po╚Ťi circula azi ├«n Bucure╚Öti ├«n cazul grevei STB. Solu╚Ťia salvatoare

20 ianuarie 2022

Greva spontan─â STB din Bucure╚Öti a paralizat ├«ntreaga circula╚Ťie. ├Än aceste condi╚Ťii, Metrorex a luat o decizie de ultim moment pentru a contribui la fluidizarea traficului. 

image
Metrorex introduce toate trenurile ├«n cirucla╚Ťie din cauza grevei STB

Greva spontan─â a angaja╚Ťilor STB, nemul╚Ťumi╚Ťi de salariile pe care le primesc, a blocat traficul din Capital─â. A╚Öadar, Metrorex a introdus ├«n circula╚Ťie toate metrourile de care dispune. ├Än plus, acestea vor sosi ├«n sta╚Ťie la un interval minim posibil, ├«n timpul orelor de v├órf. 

Metrorex ├«mpreun─â cu Poli╚Ťia Metrou, Jandarmeria ╚Öi firma de paz─â iau m─âsuri de fluidizare a punctelor aglomerate, ├«n special ├«n sta╚Ťiile de coresponden╚Ť─â (Pia╚Ťa Victoriei 1 ╚Öi 2, Pia╚Ťa Unirii 1 ╚Öi 2, Dristor 1 ╚Öi 2, Nicolae Grigorescu 1 ╚Öi 2, Eroilor 1 ╚Öi 2, Basarab 1 ╚Öi 2, Gara de Nord 1 ╚Öi 2).

Poli╚Ťia Metrou realizeaz─â ac╚Ťiuni de patrulare ├«n sta╚Ťiile cu afluen╚Ť─â de c─âl─âtori, pentru respectarea regulilor de acces ╚Öi distan╚Ťare social─â, se arat─â ├«n comunicatul emis de Metrorex. 

Potrivit reglement─ârilor ├«n vigoare, oprirea total─â a lucrului ├«n situa┼úia actual─â de stare de alert─â, cu inciden┼ú─â crescut─â a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2, este ilegal─â ┼či creeaz─â un mare deserviciu locuitorilor Capitalei. 

stanga
dreapta
greva stb jpg
greva stb3 jpg
greva stb6 jpg
greva stb4 jpg
greva stb5 jpg
greva stb2 jpg

Primarul Nicu╚Öor Dan, declara╚Ťii despre grava STB 

Primarul Capitalei, Nicu╚Öor Dan a declarat c─â grava angaja╚Ťilor STB este una ilegal─â ╚Öi foarte grav─â ├«ntruc├ót afecteaz─â un num─âr mare de bucure╚Öteni. Din punctul s─âu de vedere ce se petrece joi diminea╚Ť─â nu este o grev─â spontan─â, ci o ac╚Ťiune organizat─â de un sindicat. 

"Ac╚Ťiunea ├«n instan╚Ť─â e depus─â la Tribunalul Bucure╚Öti de STB, care cere s─â se constate c─â ac╚Ťiunea e ilegal─â. Privind litigiul de munc─â, va fi o cerere de interven╚Ťie din partea municipalit─â╚Ťii, pentru c─â greva afecteaz─â via╚Ťa a sute de mii de bucure╚Öteni", a declarat Nicu╚Öor Dan. 

Nemul╚Ťumirile angaja╚Ťilor STB

Angaka╚Ťii STB sunt nemul╚Ťumi╚Ťi de salariile pe care le au ├«n acest moment, suma medie pe care o primesc lunar fiind cea de 4.000 de lei. Ei sunt nemul╚Ťumi╚Ťi c─â multe ture au fost eliminate, precum cele de weekend ╚Öi nu mai au posibilitatea de a-╚Öi rotunji veniturile. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!    

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg