Cum s-a deghizat presupusul criminal din Iași. Primele imagini cu el capturat

Ultima actualizare:

Presupusul criminal din Iași, marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, a fost capturat de polițiști, la șase zile după dublul asasinat! Bărbatul a fost prins la Roma, în Italia. Acesta a încercat să își schimbe înfățișarea pentru a nu fi capturat, însă nu i-a ieșit!

 Ahmed Sami El Bourkadi a încercat să își schimbe înfățișarea pentru a nu fi capturat de polițiști
Ahmed Sami El Bourkadi a încercat să își schimbe înfățișarea pentru a nu fi capturat de polițiști

Ahmed Sami El Bourkadi, presupusul criminal din Iași, a fost capturat de carabinieri chiar în ziua în care una dintre victimele crimei de la Iași era înmormântată. Ioana Vanesa Burlacu a fost condusă pe ultimul drum de către familia și prietenii îndoliați, marți, 14 decembrie. Ea și iubitul ei, studentul marocan Youssef , urmau să se logodească în primăvară, susțin apropiații cuplului. 

Presupusul criminal din Iași, marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins la Roma
Presupusul criminal din Iași, marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins la Roma

Presupusul criminal din Iași Ahmed Sami El Bourkadi a plănuit dublul asasinat din Iași până la ultimul detaliu. A crezut că a comis crima perfectă, însă s-a înșelat amarnic. Potrivit anchetatorilor, acesta și-ar fi cumpărat bilentul de avion spre Italia înainte de crimă. Sâmbătă (11 decembrie), a decolat din Iași spre Roma, însoțit de iubita sa, relatează observatornews.ro. În aceeași zi, polițiști ieșeni au descoperit cadavrele celor doi studenți din Iași, incendiate, în vila în care locuiau. 

După ce a comis crima, presupusul criminal din iași s-a dus la spital pentru a-și trata rănile

Potrivit autopsiei, ambii tineri au fost uciși cu zeci de lovituri de cuțit. Pentru a-și ascunde urmele, criminalul le-a incendiat cadavrele. În casă, oamenii legii au descoperit o baltă uriașă de sânge și o pisică moartă, intoxicată cel mai probabil cu fum.

După ce i-a ucis, presupusul criminal din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost la spital pentru a-și trata rănile.

«A fost tratat în urgenţă de către chirugia plastică. A declarat că plaga a fost produsă prin tăiere cu un geam», a declarat Prof. Dr Diana Cimpoeșu, medic șef UPU Spitalul Sf. Spiridon.

Autoritățile nu exclud posibilitatea ca presupusul criminal din Iași Ahmed Sami El Bourkadi să fi avut unul sau mai mulți complici.

Tatăl Ioanei a vorbit cu fata cu câteva zile înainte de a fi ucisă

«Nici nu ştiu ce cuvinte să spun acum. Este foarte cumplit şi dureros. Un şoc enorm de mare», a declarat Costel Burlacu. Tatăl Ionei nu își poate reveni din şoc de când a aflat cum a sfârşit singura lui fiică.  A văzut-o acasă cu doar câteva zile înainte de a fi ucisă. Amândoi și-au făcut planuri să împodobească casa fetei în lumini de Crăciun, după ce Ioana Vanesa Burlacu i-a cerut tatălui să o ajute cu acest lucru.

Câteva zile mai târziu, Costel Burlacu avea parte de coșmarul vieții lui, pe care niciun părinte nu ar trebui să îl trăiască vreodată: Eu am văzut-o la IML sâmbătă (n.r 11 decembrie). «Era arsă pe mâini, pe picioare»

Familia fetei speră ca cei implicați în crima de la Iași să fie aduși în fața justiției și să plătească pentru oribila faptă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net