Cum s-a infectat cu Covid fiul ministrului Sorin Cîmpeanu

Ultima actualizare:

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că fiul său, student, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS CoV-2, după ce a participat la o petrecere de Revelion. Băiatul este vaccinat, nu a avut simptome, iar virusul a fost descoperit în urma unui test făcut pentru o cu totul altă problemă.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu (53 de ani), a declarat, luni seară, că fiul său, Radu Ștefan Cîmpeanu, s-a infectat cu coronavirus după ce a participat la o petrecere de Revelion. Este singura dată când, spune Cîmpeanu, fiul lui nu a purtat masca de protecție

Este student (...) A luat boala, nu la şcoală, într-o petrecere de Revelion în care mai mulţi studenţi... el a purtat mască, mi-a spus că tot timpul, cu excepţia nopţii de Revelion”, a declarat Sorin Cîmpeanu, la Digi24.  

Cîmpeanu: "Nu a dezvoltat niciun fel de simptome"

Sorin Cîmpeanu a precizat că fiul său este vaccinat cu schema completă şi nu a avut simptome. ”Este vaccinat, a purtat mască tot timpul, cu o singură excepţie, în noaptea de Revelion şi a contractat virusul. Nu a dezvoltat niciun fel de simptome. A stat corect în izolare, şi-a terminat perioada de izolare şi a mers la facultate”, a declarat Sorin Cîmpeanu pentru sursa anterior menționată. 

Sorin Cîmpeanu a mai precizat că virusul a fost depistat când fiul său a făcut testul pentru o altă problemă, nicidecum că ar fi avut suspiciuni de îmbolnăvire. ”De asta e bine să fie testele generalizate, a mers pentru o cu totul altfel de problemă, nu avea nicio legătură cu Covid şi cu simptomele, a trebuit să facă testul şi la test a fost rezultat pozitiv”, a declarat Sorin Cîmpeanu. 

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, este căsătorit cu Carmen Laura Cîmpeanu, și ea tot profesor universitar la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Cei doi au un fiu în vârstă de 22 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net