Cum s-a infectat cu Covid fiul ministrului Sorin Cîmpeanu

18 ianuarie 2022

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că fiul său, student, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS CoV-2, după ce a participat la o petrecere de Revelion. Băiatul este vaccinat, nu a avut simptome, iar virusul a fost descoperit în urma unui test făcut pentru o cu totul altă problemă.

sorin cimpeanu
Ministrul Educa╚Ťiei, Sorin C├«mpeanu

Ministrul Educa┼úiei, Sorin C├«mpeanu (53 de ani), a declarat, luni sear─â, c─â fiul s─âu, Radu ╚śtefan C├«mpeanu, s-a infectat cu coronavirus dup─â ce a participat la o petrecere de Revelion. Este singura dat─â c├ónd, spune C├«mpeanu, fiul lui nu a purtat masca de protec╚Ťie

ÔÇŁEste student (...) A luat boala, nu la ┼čcoal─â, ├«ntr-o petrecere de Revelion ├«n care mai mul┼úi studen┼úi... el a purtat masc─â, mi-a spus c─â tot timpul, cu excep┼úia nop┼úii de RevelionÔÇŁ, a declarat Sorin C├«mpeanu, la Digi24.  

Cîmpeanu: "Nu a dezvoltat niciun fel de simptome"

Sorin C├«mpeanu a precizat c─â fiul s─âu este vaccinat cu schema complet─â ┼či nu a avut simptome. ÔÇŁEste vaccinat, a purtat masc─â tot timpul, cu o singur─â excep┼úie, ├«n noaptea de Revelion ┼či a contractat virusul. Nu a dezvoltat niciun fel de simptome. A stat corect ├«n izolare, ┼či-a terminat perioada de izolare ┼či a mers la facultateÔÇŁ, a declarat Sorin C├«mpeanu pentru sursa anterior men╚Ťionat─â. 

Sorin C├«mpeanu a mai precizat c─â virusul a fost depistat c├ónd fiul s─âu a f─âcut testul pentru o alt─â problem─â, nicidecum c─â ar fi avut suspiciuni de ├«mboln─âvire. ÔÇŁDe asta e bine s─â fie testele generalizate, a mers pentru o cu totul altfel de problem─â, nu avea nicio leg─âtur─â cu Covid ┼či cu simptomele, a trebuit s─â fac─â testul ┼či la test a fost rezultat pozitivÔÇŁ, a declarat Sorin C├«mpeanu. 

Ministrul Educa╚Ťiei, Sorin C├«mpeanu, este c─âs─âtorit cu Carmen Laura C├«mpeanu, ╚Öi ea tot profesor universitar la Universitatea de ╚śtiin╚Ťe Agronomice ╚Öi Medicin─â Veterinar─â din Bucure╚Öti. Cei doi au un fiu ├«n v├órst─â de 22 de ani.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg