Cum sunt tratați angajații WizzAir. O fostă stewardesă a companiei rupe tăcerea: „Ni se dădea un sandviș cu pâine uscată”

Ultima actualizare:

Paula, o tânără din România care a lucrat pentru o cunoscută companie de aviație - Wizz Air, iese în spațiul public și dezvăluie lucrurile prin care trec angajații companiei. Ce salariu încasa ca și stewardesă și ce mese aveau, aflați din rândurile de mai jos. 

Povestea unei stewardese / foto: Pixabay
Povestea unei stewardese / foto: Pixabay

Această companie de zbor s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu mai multe plângeri din cauza pasagerilor fie din cauza anulării zborurilor, fie pentru întârzieri. Dar se pare că nici angajații nu sunt foarte mulțumiți! Acum, o fostă stewardesă spune lucrurilor pe nume. 

Cum era tratată Paula, fostă angajată WizzAir

Paula a decis să împărtășească experiența ei ca și însoțitoare de zbor la Wizz Air. Deși nu mai lucrează în această companie, tânăra a mărturisit că salariul pe care îl încasa nu sărea de 5.000 de lei, iar masa pe care o primea, indiferent de zbor, consta într-un sendviș care deseori era „vechi și mucegăit”. 

„Eu câștigam undeva la 4000, 5000 de lei pe lună - 5.000 de lei dacă zburam destul de mult și dacă aveam comision foarte mare din vânzări”, și-a început Paula mărturisirile, printr-un clip de pe TikTok.

„Compania nu te pune pe primul loc pe tine ca angajat, nu pune pasagerii pe primul loc, se pune doar pe ea și câștigurile pe care le are. O altă chestie care mă enerva era mâncarea pe care o primeam noi pe zbor; dacă vă gândiți că noi mâncăm ceva delicatese în spate, nu. Mâncam un sandviș pe care l-am găsit și la Kaufland, un sandviș cu pâine uscată de vreo 3-4 zile, și pâinea era foarte tare, nu glumesc. Și de câteva ori l-am găsit și mucegăit sendvișul. 

Era cu două feliuțe de salam și două bucățele de ardei gras, și asta era mâncarea noastră și dacă lucram 12 ore pe zi, dacă aveam zboruri mai lungi, tot asta era mâncarea noastră”, a mai spus aceasta.

Uniforma nu era făcută dintr-un material calitativ

Un alt aspect are legătură cu uniforma de zbor. Materialul din care era croită era de cea mai proastă calitate, iar în cazul Paulei, după două spălări, cămașa s-a degradat rapid.

„Uniforma era dintr-un material super prost, cel mai prost material pe care l-am văzut! Deci cămașa am spălat-o de două ori și s-a decolorat, era un roz din ăla spălăcit și urât. 

Dacă te pătezi, dacă transpiri, s-a făcut urât, s-a pătat, și trebuie să stai așa toată ziua, și arăți murdar, arăți urât. Păi dă-mi o uniformă normală, dă-mi un material frumos, dă-mi ceva, fă-mă să vreau să arăt frumos! Nu-mi da cel mai prost material pe care l-ai găsit.”, a mai spus tânăra, în clipul din social media.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
rosii castraveti ardei (1) jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image png
gradinile fermecate ale dragonilor colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net