Cursă nebună după un șofer care a lovit un polițist. Ce s-a întâmplat după urmărirea de zeci de kilometri

Ultima actualizare:

Incident grav, în Timișoara. Un polițist a fost rănit de un șofer în vârstă de 24 de ani fără permis care fugea de oamenii legii. S-a întâmplat în Timișoara, vineri dimineață când polițiștii aflați la datorie au făcut semn unui șofer să oprească. Șoferul nu s-a conformat, moment în care agenții au pornit în urmărirea lui.

urmarire 2 jpeg

Cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, polițiștii au pornit în după șoferul fugar. Urmărirea a avut loc pe mai multe străzi din municipiu și a continuat în localitățile Sânmihaiu Român și Diniaș, relatează Tion.

Fugarul a lovit cu mașina un polițist

La un moment dat, în apropierea localătății Diniaș, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au efectuat semnal de oprire regulamentar autoturismului urmărit.

Șoferul nu a oprit nici de data aceasta și, în goana lui a accidentat chiar pe polițistul care efectuase semnalul de oprire.

Agentul, în vârstă de 34 de ani a fost rănit și transportat cu Ambulanța la Spitalul Județean din Timișoara, unde primește îngrijiri medicale.

Șoferul a fost oprit cu focuri de armă

Într-o goană nebună, cnducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar la intrarea în localitatea Diniaș într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit violent de gardul unei case.

Nici de data aceasta însă nu s-a oprit. Tânărul a ieșit din mașină și a luat-o la fugă. A fost momentul când polițiștii au fost neviți să folosească armamentul din dotare. S-au tras focuri de avertisment și într-un final, tânărul a fost imobilizat.

Șoferul a făcut cale întoarsă spre Timișoara, de data aceasta în mașina poliției.

În timpul audierilor, agenții au aflat că șoferul fugar n u deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu era înmatriculat și avea aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

Infracțiunile comise de șoferul fugar

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net