De ce s-a sinucis directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu. Ce scria pe biletul de adio

Ultima actualizare:

Directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu a fost găsită, marți seară, fără viață, în clădirea instituției pe care o conducea de mai bine de un deceniu, scrie adevărul.ro.

Directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu a ales să își pună capăt zilelor Foto: Facebook
Directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu a ales să își pună capăt zilelor Foto: Facebook

Din primele informații, femeia de 52 de ani n-ar mai fi suportat presiunea dintr-un proces în care era implicată instituția. Copleșită de gânduri negre, a ales să își pună capăt zilelor. Femeia a lăsat pe biroul său un bilet de adio în care își explica gestul. Ar fi fost copleșită de un proces în care biblioteca era dată în judecată de părinții unui băiat.

„Doamna Olimpia Bratu organiza, vara, niște acțiuni minunate pentru copii, în Parcul Brâncuși. Sute de părinți și bunici își duceau copiii la activitățile Bibliotecii Județene ”Christian Tell”.

Astă-vară, în iulie, în timpul unei astfel de acțiuni, o creangă uscată a căzut peste un copil, provocându-i o fractură la un braț. S-a deschis un dosar penal. În plus, părinții copilului au chemat în judecată Biblioteca, Primăria Târgu Jiu și Edilitara, cerând daune morale.

Ieri a fost ultimul termen de judecată și s-a dispus amânarea pronunțării, pentru data de 06.03.2023. Apropiații doamnei Olimpia Bratu spun că era foarte afectată de dosarul penal și de litigiul civil. Astăzi, directoarea Bibliotecii Județene ”Christian Tell” și-a pus capăt zilelor, chiar în biroul ei de director, și a lăsat un bilet în care a scris că aceasta e pedeapsa ei pentru incidentul cu copilul, din parc”, potrivit jurnalistului Narcis Daju, care a scris pe pagina sa de Facebook. 

Alte cazuri de suicid

Doar trei zile au trecut de când directorul unei mari firme din Botoșani a fost găsit fără suflare în locuința sa. Bărbatul de 42 de ani a fost găsit înecat în locuință. Ar fi fost vorba despre suicid. 

O dramă cumplită s-a petrecut, în februarie, și în satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii. Un tânăr dat dispărut de la domiciliu a fost găsit, după câteva zile, spânzurat în pădurea din localitate. Dramatic este și că fratele mai mare al acestuia s-a sinucis și el acum aproximativ 5 ani de zile.

Citește continuarea articolului pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
ulcior webp
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net