Un angajat al Spitalului Județean Arad a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 5

Ultima actualizare:

    Un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în vârstă de 43 de ani, s-a sinucis duminicăFoto: stirileprotv.ro
Un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în vârstă de 43 de ani, s-a sinucis duminicăFoto: stirileprotv.ro

Un angajat al Spitalului Județean Arad și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul 5 al unității spitalicești. Bărbatul avea 43 de ani și era inginer la Serviciul Tehnic din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Duminică, 5 decembrie, acesta s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii principale a unității medicale unde lucra încă din 2016.

Din nefericire, impactul cu solul l-a ucis pe bărbat, acesta fiind declarat mort, după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Potrivit primelor informații, bărbatul s-a urcat pe un calorifer înainte de a se arunca în gol, fiind văzut de o colegă de serciviu, care nu a reușit însă să prevină tragedia. Colegii săi susțin că bărbatul era de 5 ani angajat al spitalului și nu era cunoscut ca având probleme psihice.

„O veste tragică a îndurerat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce în urmă cu mai puţin de o oră, un coleg de-al nostru, în vârstă de 43 de ani, inginer la Serviciul Tehnic, a recurs la un gest extrem, aruncându-se de la etajul V al clădirii principale a SCJU Arad.

 Medicii au iniţiat de urgenţă manevrele de resuscitare, dar, din păcate, viaţa colegului nostru nu a mai putut fi salvată”, au transmis reprezentanţii spitalului. Florina Ionescu, directorul Spitalului Județean Arad, a precizat că s-a întâlnit ultima oară vineri cu inginerul și că nimic din comportamentul acestuia nu indica faptul că acesta ar avea gânduri sinucigașe.„Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru colegul nostru, cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgențe confirmând decesul. Ne pare extrem de rău de ceea ce s-a întâmplat și suntem alături de familia îndoliată”, a transmis Florina Ionescu, directorul Spitalului Județean Arad.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net