Un angajat al Spitalului Județean Arad a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 5

Ultima actualizare:

    Un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în vârstă de 43 de ani, s-a sinucis duminicăFoto: stirileprotv.ro
Un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în vârstă de 43 de ani, s-a sinucis duminicăFoto: stirileprotv.ro

Un angajat al Spitalului Județean Arad și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul 5 al unității spitalicești. Bărbatul avea 43 de ani și era inginer la Serviciul Tehnic din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Duminică, 5 decembrie, acesta s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii principale a unității medicale unde lucra încă din 2016.

Din nefericire, impactul cu solul l-a ucis pe bărbat, acesta fiind declarat mort, după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Potrivit primelor informații, bărbatul s-a urcat pe un calorifer înainte de a se arunca în gol, fiind văzut de o colegă de serciviu, care nu a reușit însă să prevină tragedia. Colegii săi susțin că bărbatul era de 5 ani angajat al spitalului și nu era cunoscut ca având probleme psihice.

„O veste tragică a îndurerat comunitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, după ce în urmă cu mai puţin de o oră, un coleg de-al nostru, în vârstă de 43 de ani, inginer la Serviciul Tehnic, a recurs la un gest extrem, aruncându-se de la etajul V al clădirii principale a SCJU Arad.

 Medicii au iniţiat de urgenţă manevrele de resuscitare, dar, din păcate, viaţa colegului nostru nu a mai putut fi salvată”, au transmis reprezentanţii spitalului. Florina Ionescu, directorul Spitalului Județean Arad, a precizat că s-a întâlnit ultima oară vineri cu inginerul și că nimic din comportamentul acestuia nu indica faptul că acesta ar avea gânduri sinucigașe.„Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru colegul nostru, cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgențe confirmând decesul. Ne pare extrem de rău de ceea ce s-a întâmplat și suntem alături de familia îndoliată”, a transmis Florina Ionescu, directorul Spitalului Județean Arad.

image
image
image
image
image
image
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
circul sidoli jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net