Descoperire uimitoare în zona plajei Venus-Saturn! Ce a putut să găsească un turist

În zona plajei Venus-Saturn a fost găsit un propulsor de rachetă. Un turist a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat că a găsit un obiect în formă cilindrică. La fața locului, au fost trimise din partea ISU Dobrogea o șenilată, un echipaj pirotehnic și o ambarcațiune „Mangalia”.

Foto: Youtube Ziua de Constanța
Foto: Youtube Ziua de Constanța

A fost găsit un booster de rachetă

Accesul în zonă a fost restricţionat. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au precizat că a fost găsit un booster de rachetă, acesta fiind ridicat de echipa pirotehnică. Potrivit unor surse locale, un apel la 112 a anunţat, joi, că în zona plajei Venus-Saturn a fost găsit un obiect de formă cilindrică. Acolo s-au deplasat şi echipe pirotehnice.

Martorii au afirmat că obiectul este cilindric şi are rugină pe el. „În această după-amiază, echipa pirotehnică s-a deplasat pe o plajă din Venus, acolo unde a fost găsit un booster de rachetă care a fost ridicat şi transportat în vederea depozitării”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

Nu există motive de alarmă pentru turiști

La fața locului, au fost trimise din partea ISU Dobrogea o șenilată, un echipaj pirotehnic și o ambarcațiune „Mangalia”. De asemenea, a fost prezentă şi Poliţia, dar şi echipaje de Brigada Antittero, iar traficul în zonă a fost restricționat.

Această descoperire a stârnit curiozitate în rândul localnicilor și turiștilor de pe litoral, iar restricțiile de acces au fost implementate cu scopul de a preveni incidente nedorite. Reprezentanții ISU au asigurat că obiectul a fost gestionat corespunzător și că nu există motive de alarmă pentru cei care se află în apropiere.

Salvamarii au găsit un craniu pe plajă

Salvamarii care lucrează pe plaja din orașul californian Long Beach au descoperit recent un obiect ciudat pe nisip. Polițiștii au relatat că salvamarii au anunțat că un craniu uman ar fi ajuns pe plajă. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și au început o investigație, închizând o parte din plajă, în căutarea altor rămășițe umane. Postul tv american KTLA a obținut imagini cu presupusul craniu, căruia păreau că îi lipsesc dinții și o bucată din față.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
masina volan pixabay1 jpg
eb0xp9gqTGe 3O jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Alanya Turcia Unspalash jpg
hotel vacanta pixabay jpg
andrea galimberti sara stefanelli jpg
Nava Hetman Ivan Mazepa FOTO @DEFENSEEXPRESS / X
Michele  Köbke avion profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net