Descoperire uluitoare făcută de un cuplu pe fundul unui lac. Au avut parte de un șoc și mai mare atunci când au mers la Poliție

O descoperire uimitoare a schimba complet viața unei familii din New York! În timp ce „pescuiau cu magnetul” într-un lac, cei doi au reușit să scoată din apă un seif plin cu bani! În interior se afla suma uriașă de 100.000 de dolari, iar atunci când familia a mers cu seiful la poliție, autoritățile le-au dat o veste incredibilă!

Cuplul „pescuia cu magnetul” / foto: Getty Images
Cuplul „pescuia cu magnetul” / foto: Getty Images

Cu siguranță că fiecare am pierdut, de-a lungul anilor, o mulțime de obiecte, unele mai importante decât altele. Însă un seif cu 100.000 de dolari, pierdut într-un lac din Queens, cu siguranță este o pierdere pe care nu am putea să o uităm niciodată. Cu toate acestea, ghinionul unora a fost, fără doar și poate, norocul acestei familii din New York!

În timp ce se aflau în parcul Flushing Meadows-Corona, din cartierul Queens, James Kane și Barbie Agostini au aruncat în lac un cablu cu un magnet puternic atașat la un capăt, pe data de 31 mai. Spre surprinderea lor, cei doi au reușit să scoată din lac un seif, iar atunci când l-au deschis, au văzut că în interior se afla suma de 100.000 de dolari, bani aranjați în pachete de câte 100 de dolari.

Au găsit o sumă uriașă în lac

Chiar dacă banii fuseseră avariați de apă, cuplul a decis să meargă cu seiful la poliție, pentru a raporta descoperirea șocantă. Cu toate acestea, autoritățile le-au spus că banii nu erau asociați cu nicio infracțiune, însă este imposibil de determinat cine este proprietarul de drept al sumei uriașe. Din acest motiv, polițiștii i-au informat pe cei doi că pot să păstreze tot ce au găsit pe fundul lacului!

În trecut, cuplul a mai descoperit și alte obiecte interesante, însă nimic de o asemenea valoare. Ei au mai reușit să scoată din apă puști vechi, bijuterii, monede, o grenadă din cel de-al Doilea Război Mondia și chiar și o motocicletă! Din păcate, banii descoperiți au fost destul de avariați de apă, iar o bună parte din sumă a fost complet distrusă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emmanuel Macron voteaza la alegerile legislative din Franta FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
storm 4651306 1280 jpg
bacalaureat jpg
accident Suceavaa jpeg
bacalaureat adevarul jpg
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net