Românii vor putea călători direct din București către o importantă destinație turistică. Biletele au fost puse în vânzare

Vești bune pentru românii care călătoresc cu avionul! Chiar la începutul sezonului de vacanțe, un nou zbor direct va opera din Capitală, către unul dintre cele mai impresionante și îndrăgite orașe din lume!

Un zbor direct spre Baku este disponibil românilor / foto: IStock
Un zbor direct spre Baku este disponibil românilor / foto: IStock

Românii care călătoresc cu avionul și își doresc o vacanță într-un loc cu totul special, extrem de îndrăgit de turiști din întreaga lume, tocmai au primit o veste bună! O nouă rută directă de zobr a fost introdusă de pe Aeroportul Otopeni, către Baku, capitala Azerbaidjanului. Cursele urmează să decoleze de două ori pe săptămână, iar românii care doresc să viziteze acest oraș vor avea nevoie de viză.

Anunțul a fost făcut chiar de către Consiliul de Turism al Azerbaidjanului, iar românii vor avea oportunitatea de a călători spre Baku de două ori pe săptămână, în zilele de marți și joi. De asemenea, un detaliu important pe care trebuie să îl știm este că va fi necesară viza, iar zborurile durează nu mai puțin de trei ore.

Compania azeră de stat, Azerbaidjan Airlines AZAL, va inaugura noua rută, care face parte din strategia de promovare a turismului în această țară.

Românii pot călători direct spre Baku

Baku este una dintre cele mai importante destinații turistice din lume, fiind considerat un nou Dubai. Desigur, orașul putea fi vizitat și înainte, însă din cauza faptului că era prevăzută o escală în Turica, zborul dura aproximativ 6 ore.

„Aşteptăm cât mai mulţi turişti să vină din Azerbaidjan în România, ei cunosc România încă din trecut. Cred că va fi foarte utilă această legătură directă. Mai nou, Baku devine un fel de Dubai. Ţara este foarte primitoare, iar Baku un oraş cosmopolit. Preţurile sunt accesibile şi acceptabile”, a declarat secretarul general al Guvernului, Mircea Abdrudean, potrivit news.ro.

Biletele pentru un zbor spre Baku s-au pus deja în vânzare, iar prețul variază în funcție de ziua selectată. Cu toate acestea, indiferent de ce alegem, nu vom scoate din buzunar mai mult de 100 de euro. Viza electronică pentru această țară se poate obține în doar 3 zile este valabilă vreme de 90 de zile și costă numai 20 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net