Dezvăluirile făcute de o româncă despre relația cu un musulman. „Pe lângă prima soție, mai are și o amantă. Eu sunt libertină ..."

O româncă a decis să spună pe TikTok cum este să fii căsătorită cu un musulman. Femeia, stabilită în Germania, a explicat că soțul ei are mai are încă o soție și o amantă, iar fiecare primește atenția cuvenită în funcție de merit, iar respectarea spațiului privat al soțului este crucială, acesta având vieți separate cu fiecare dintre ele. Femeia se declară fericită, spunând că ea se poate bucura de libertate. 

Romanca căsătorită cu un musulman Foto: captură TikTok
Romanca căsătorită cu un musulman Foto: captură TikTok

Nu toate soțiile de musulmani trăiesc rău"

În cadrul clipurilor postate pe TikTok, femeia a vorbit despre aspectele intime ale vieții sale, dezvăluind că soțul ei are nu doar o soție, ci și o amantă în afara căsniciei. „Când ești într-o religie musulmană sau într-o ecuație ca asta, nici trei avocați nu te mai scapă. Dacă prima nevastă este de acord cu amanta, cu iubirile extraconjugale, cu a doua nevastă, cu a treia sau a 47-a, parcă atâtea aveau voie, atunci eu nu mai am ce face. Dacă tu ți-ai dat acordul și ai acceptat să trăiești în ecuația aceasta, nu mai ai ce face. Deci pur și simplu ori pleci ori accepți.

Dar când este vorba de copii, foarte multă lume acceptă multe lucruri și mulți nu se gândesc că și copiii ne cresc și până la urmă tot cu persoana aia rămân, că se gândesc că au trăit deja 10, 15, 20 de ani, tot cu tine mai trăiesc și restul vieții. Asta e. Dar nu toate soțiile de musulmani trăiesc rău", a explicat românca pe TikTok.

Românca stabilită în Germania: "El are viața lui privată cu fiecare femeie" 

„În cazul meu, el are mai multe neveste, prima a rămas în Emirate pentru că are și acolo afacere. Ea a rămas acolo să se ocupe de afacere, iar eu l-am acceptat aici cu copiii. Și la ei fiecare femeie primește după merit. El a considerat că eu aș fi bună ca bonă pentru copiii lui, să îi gătesc, să îi spăl și toate cele. Deci de aia trebuie să bat la ușa lui înainte să intru, pentru că el are viața lui privată cu fiecare femeie. Nu pot să îl deranjez dacă vorbește cu ea sau are conferințe”.

Românca se declară fericită cu situația în care se află 

Românca a declarat că în ciuda tuturor comentariilor, ea se bucură de multă libertate. Este fericită că poate, de exemplu, să mânânce carne de porc. „Eu sunt ok, mulțumită, primesc salariu frumușel, am parte și de vacanțe. Deci nu înțeleg de ce vi se pare așa ciudat ca o româncă să fie căsătorită cu un musulman. Și ei sunt oameni. Eu față de el pot să mănânc ce vreau, cum ar fi carne de porc, sunt foarte libertină. Iar pe lângă prima soție, mai are și o amantă pe care se gândește dacă să o ia și pe ea de nevastă. Momentan doar pe ea am cunoscut-o, pe prima soție nu. Până la urmă eu fără soțul meu nu exist”, a mai spus românca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net