O cunoscută artistă din România, amanta lui Nicolae Ceaușescu?! „Elena a făcut crize de gelozie zile întregi”

Ultima actualizare:

Viața amoroasă a Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu reprezintă și acum, la peste 30 de ani de la Revoluția din 1989, o adevărată controversă. Puțini sunt cei care știu că fostul dictator ar fi avut o amantă.

Matilda Pascal Cojocărița, amanta lui Nicolae Ceaușescu?!
Matilda Pascal Cojocărița, amanta lui Nicolae Ceaușescu?!

Deși au existat mereu zvonuri de infidelitate, problema divorțului nu s-a pus niciodată. Nicolae și Elena Ceaușescu au condus România împreună și au murit, până la urmă, tot împreună.

Timp de peste 25 de ani, Nicolae Ceaușescu a fost președintele României, iar puterea Elenei în stat a fost mereu foarte mare, iar infidelitățile fostului lider comunist au enervat-o extrem de tare pe soția lui.

Securitatea spunea că exista chiar o amantă, ea fiind descrisă ca fiind una dintre cele mai frumoase femeie din România de la acea vreme. Cântăreața Matilda Pascal Cojocărița, un nume răsunător în folclorul muzical. În anul 1979, aceasta a câștigat chiar titlul de Miss România.

„Ceaușescu spunea mereu despre Matilda că este o comoară națională cu voce de privighetoare și că trebuie ajutată”, a declarat un apropiat al artistei.

Cum a aflat Elena Ceaușescu și ce a făcut apoi

Oficial, Matilda Pascal Cojocărița a fost unica amantă a lui Nicolae Ceaușescu, un bărbat curtat de multe femei. Se pare că totuși, Matilda Cojocărița, i-a căzut cu tronc președintelui Republicii.

Chiar dacă mergea foarte des în străinătate, Nicolae Ceaușescu nu a fost impresionat de femeile din afara țării. Chiar dacă escapadele amoroase ale Elenei erau multe și dese, spiritul de soție pare că a făcut-o să fie geloasă la gândul unei amante.

„Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ură pentru Cojocărița”, a declarat un apropiat al artistei.

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița s-a născut pe 4 octombrie 1958, în Negrești, județul Vaslui. Este cel de-al patrulea copil al unui cuplu simplu, fără puteri materiale.

Studiile liceale și le-a absolvit la Liceul Emil Racoviță din Iași, cursuri serale, iar cele superioare la Facultatea de Muzică, în cadrul Universitații Spiru Haret, de curând absolvind și masteratul în folclor.

După absolvirea liceului s-a angajat la Combinatul de fire și fibre sintetice din Iași, unde s-a înscris în ansamblul combinatului. Acolo, a cântat muzică populară și ușoară și a participat și la dansuri populare.

S-a căsătorit pentru prima oară în 1980, căsătorie în urma căreia s-a născut primul ei copil, un băiat. După o perioadă de timp pleacă, împreună cu copilul în vârstă de 13 ani, la Bistrița, la violonistul Ștefan Cigu, cel cu care se cunoștea din diversele concerte avute în țară.

După ceva timp, cei doi își unesc destinele și formează una din cele mai frumoase și stabile perechi din lumea muzicii populare.

Cei doi s-au stabilit în Bistrița, alături de cei 3 copii ai lor (băiatul Matildei din prima căsătorie și un băiat și o fată ai lui Ștefan dintr-o căsătorie anterioară). Cei trei copii ai familiei au urmat tot cariere muzicale, se arată pe pagina de Wikipedia a artistei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net