Doctorul Ciomu a murit. Medicul a secţionat organul genital al unui pacient, în timpul operaţiei

Medicul Naum Ciomu, ajuns ├«n aten╚Ťia media ├«n urma unui scandal de amploare, dup─â ce a sec╚Ťionat din gre╚Öeal─â organul genital masculin al unui pacient ├«n timpul opera╚Ťiei, a murit. Doctorul s-a stins din via╚Ť─â la v├órsta de 73 de ani.

image
Medicul Ciomu s-a stins din via╚Ť─â la v├órsta de 73 de ani Foto: Wikipedia

Doctorul Ciomu Naum Niculae a ├«ncetat din via╚Ť─â, anun╚Ťul cu privire la decesul acestuia fiind f─âcut luni, 18 aprilie, de clinica ├«n cadrul c─âreia acesta activa.

Doctorul Naum Ciomu s-a stins din via╚Ť─â

ÔÇ×├Äncepem s─âpt─âm├óna cu o veste trist─â. Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat ├«n lumea cea f─âr─â de dor. Dumnezeu s─â-l odihneasc─â ├«n pace! A fost un lupt─âtor, un spirit t├ón─âr, un medic cu o experien╚Ť─â ╚Öi o memorie monumental─â, un coleg minunat pe care nu-l vom uita. A fost o onoare pentru noi s─â ne fie coleg ╚Öi mentor.ÔÇŁ, au scris reprezentan┼úii clinicii, pe una dintre re╚Ťelele de socializare.

Dup─â ├«ntreg scandalul din 2004, care i-a ╚Ötirbit din credibilitatea profesional─â, se pare c─â medicul urolog a ├«ncercat s─â ├«╚Öi spele gre╚Öeala din trecut. Acesta activa ├«n continuare ca medic, iar ├«n cadrul clinicii respective oferea consulta╚Ťii.

Cite╚Öte ╚Öi: Chirurgul Naum Ciomu, din nou ├«n instan┼ú─â

Scandalul medical în care a fost implicat doctorul Ciomu

Amintim c─â doctorul Ciomu a intrat ├«n aten╚Ťia media dup─â ce a sec┼úionat, ├«n urma unei erori, penisul unui b─ârbat ├«n v├órst─â de 34 de ani, ├«n timpul unei opera┼úii de extirpare a unui testicul malformat.

De╚Öi opera╚Ťia era una cu grad mediu de dificultate, ╚Öi nu prezenta prea multe riscuri, pacientul s-a trezit din anestezie cu organul genital mutilat. Doctorul Naum Ciomu i-a sec┼úionat atunci penisul pacientului Ion Jiga ├«n trei buc─â┼úi. B─ârbatul ╚Öi-a pierdut astfel ╚Öi func╚Ťia urinar─â, pe l├óng─â cea sexual─â, fiindu-i montat─â o sond─â la vremea respectiv─â.

stanga
dreapta
ciomu5 jpg
ciomu3 jpg
ciomu2 jpg
Naum Ciomu jpg
Naum Ciomu2 jpg

Bine├«n╚Ťeles, informa╚Ťiile au ajuns ╚Öi ├«n pres─â, iar de acolo medicul a devenit cunoscut ├«n toat─â ╚Ťara. Abia ├«n anul 2015, victima doctorului Ciomu a ajuns din nou pe masa de opera┼úie, pentru a-i putea fi reconstruit organul genital. De interven╚Ťie s-a ocupat atunci medicul Ioan Lasc─âr.

B─ârbatul a primit ╚Öi o desp─âgubire ├«n valoare de 500.000 de euro, o parte din bani fiind ivesti╚Ťi ├«n tratamentele medicale necesare, ├«n urma mutil─ârii. Nu se ╚Ötie exact nici p├ón─â la ora actual─â cum a putut avea loc o astfel de eroare medical─â.

În 2007 i s-a interzis să practice medicina, însă în 2009 decizia a fost anulată

Dup─â ce a fost condamnat ├«n 2007 pentru malpraxis, fiindu-i atunci interzis s─â mai practice medicina, ├«n cele din urm─â Tribunalul Bucure╚Öti a decis anularea deciziei CMB (Colegiul Medicilor din Bucure╚Öti), doi ani mai t├órziu, ├«n 2009.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg