Doi copii din Buzău, de șapte și nouă ani, autorii unui furt! Ce pedeapsă riscă

Polițiștii buzoieni au fost uimiți când au descoperit că cei care au intrat ilegal în curtea unei locuințe și au furat mai multe obiecte, chiar și o bicicletă, sunt doi copii de șapte, respectiv nouă ani. 

Părinții minorilor au fost sancționați Sursă foto: Pixabay.com
Părinții minorilor au fost sancționați Sursă foto: Pixabay.com

Poliția i-a identificat pe autorii faptei după ce au urmărit imaginile surprinse de către camerele de supraveghere. Atunci când oamenii legii au intervenit, micuții se pregăteau pentru o nouă lovitură.

Copiii se pregăteau pentru o a doua spargere

În urma sesizării unui bărbat cu privire la faptul că doi copii au încercat să pătrundă într-un imobil, un echipaj de poliție  s-a deplasat la faţa locului şi i-a depistat, stabilind că aceştia sunt din municipiul Buzău şi au vârste de 7 şi 9 ani. Minorii sunt principalii suspecți și în cazul unui furt care a avut loc în data de 5 ianuarie, anul curent. 

Atunci, minorii au profitat de faptul că proprietarul imobilului, o societate comercială, nu securizase poarta la plecare. Copiii au pătrus cu ușurință în curte și au sustras o bicicletă, dar și o boxă portabilă, apoi au fugit de la locul faptei.

Părinții minorilor au fost chemați la secția de Poliție și au fost sancționați contravențional pentru faptele copiilor. Polițiștii urmează să finalizeze cercetările, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău va decide ce sancțiune urmează să fie aplicată în acest caz neobișnuit. 

Părinţii celor doi au fost chemaţi la sediul Poliţiei pentru încredinţarea minorilor, au fost consiliaţi cu privire la obligaţiile ce le revin în ceea ce priveşte supravegherea acestora şi au fost sanctionaţi contraventional pentru încălcare a unor norme de convieţuire socială.   Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tentativă la furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău", se arată în comunicatul emis de către IPJ Buzău. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net