Doliu în presă! Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață la doar 48 de ani

Lumea presei este în lacrimi! Un cunoscut jurnalist sportiv s-a stins din viață la nici 50 de ani! Andrei Dicu a murit în urma unui stop cardiorespirator, sâmbătă, 23 martie. În luna aprilie, el ar fi împlinit vârsta de 49 de ani.

Cunoscutul jurnalist sportiv Andrei Dicu a murit la 48 de ani / foto: Facebook
Cunoscutul jurnalist sportiv Andrei Dicu a murit la 48 de ani / foto: Facebook

Vestea care a șocat comunitatea jurnalistică! Andrei-George Dicu, unul dintre cei mai talentați jurnaliști sportivi, a încetat din viață la vârsta de doar 48 de ani, sâmbără, 23 martie, în urma unui stop cardiorespirator. Trupul său neînsuflețit a fost depus la Biserica Gârleni, B-dul Ghencea, unde cei dragi își pot lua rămas-bun. Dureroasa veste a fost făcută de mama jurnalistului, pe contul său de Facebook:

Când va avea loc înmormântarea

„Anunț pe această cale, pentru cei care l-au cunoscut, că Andrei-George Dicu a încetat din viață în ziua de 23 martie 2024, în urma unui stop cardiorespirator, după o scurtă suferință. Corpul neînsuflețit este depus la Biserica Gârleni, Bdul Ghencea, începând cu după-amiaza zilei de 24 martie 2024. Înmormântarea va avea loc marți, 26 martie 2024. Revin cu detalii. Ioana Dicu, mama", a scris mama ziaristului.

Andrei Dicu a debutat în presă încă din tinerețe și timp de 30 de ani a scris la numeroase publicații, iar pe 3 aprilie ar fi împlinit vârsta de 49 de ani. Pe lângă activitatea sa în jurnalismul sportiv, a fost cunoscut și pentru talentele sale literare. A scris poezii, iar în septembrie 2019, a publicat romanul „Carla”, care a fost întâmpinat cu apreciere în lumea literară. 

Colegii săi de la Fanatik, șocați de vestea decesului său, au transmis un mesaj emoționant: „Andrei Dicu a fost și coleg, și tovarăș, și prieten. Fiecare în sine și toate la un loc. Harul scrierii, completat de minune cu o vastă cultură, l-au diferențiat în presa românească de peisajul obișnuit, că ne place sau nu, iertată fie-ne opinia de colegii de scriitură care se simt lezați… Bogăția metaforei, întorsătura exprimării, originalitatea exprimării, referirile și paralele culturale pe care i le îngăduiau vastele bagaje educaționale cu care călătorea prin lumea asta nebună și rea, au făcut din Andrei Dicu o figură aparte, puternică și de neconfundat în presa românească (...)”.

Redacția Click! transmite sincere condoleanțe colegilor îndurerați! Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Lui! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net