Plecare bombă la Antena 1. O cunoscută prezentatoare de televiziune și-a dat demisia astăzi. Mesajul emoționat transmis de un coleg de trust: „Ești un jurnalist deosebit”

A intrat în familia Intact în anul 2009, în calitate de corespondent regional pe Transilvania, apoi, din 2018, oamenii au urmărit-o pe micile ecrane ca prezentator la pupitrul de știri, la Observator. Vineri, 8 decembrie, și-a dat demisia. Este vorba despre Andreea Țopan. Ce mesaj emoționant a transmis un coleg din trust, după plecarea prezentatoarei TV.  

Andreea Țopan, prezentatoarea Observatorului orei 12, și-a dat demisia / Foto: Instagram
Andreea Țopan, prezentatoarea Observatorului orei 12, și-a dat demisia / Foto: Instagram

Vineri, 8 decembrie, Andreea Țopan, cunoscuta prezentatoare a Observatorului orei 12, și-a dat demisia și și-a anunțat plecarea chiar la final de jurnal. Un coleg de breaslă, Valentin Butnaru, a ținut să scrie un mesaj emoționant pe pagina sa personală de Instagram.

„Nu vreau să sune a laudatio, dar este! Dragă «doamna profesoara», sau «Topanishe» (pentru că știu că te enervează amândouă, îți mulțumesc! Am început împreună proiectul Observator 12 și țin să te anunț că sunt mai câștigat cu mult mai multe decât ți-am mărturist! Am câștigat un prieten de nădejde, am câștigat niște experiențe fascinante și, de ce nu, cunoștinte noi în domenii diverse…medicină, istorie, politică. Ești un jurnalist desăvârșit, un om sufletist, bun și drept!

„Îți mulțumim Andreea Țopan”

Transmisiunile tale speciale de la evenimente importante, materialele tale pe teme variate și de interes, scriitura ta demnă de orice curs universitar de tehnică de redactare, toate îți creează o carte de vizită care mă inspira și te fac unul dintre JURNALIȘTII pe care îi RESPECT! Îți mulțumim Andreea Țopan”, a scris pe contul său personal de Instagram, prezentatorul Observatorului Matinal de la Antena 1.

Absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Litere, Andreea Țopan a început periplul în media în urmă cu 13 ani, la microfonul radioului KISS FM. Împreună cu jurnaliştii Antena 3 şi Observator, a realizat și coordonat, de-a lungul anilor, reportaje şi campanii premiate la nivel internaţional şi cu impact legislativ pozitiv, parcurgând toate etapele formării unui jurnalist, de la simplu reporter debutant, până la corespondent special și știrist. Din august 2018, Andreea Țopan a acceptat o altă provocare, ca prezentator al Observatorului, unde a putut fi urmărită de telespectatori până astăzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net