A murit o prezentatoare faimoasă! Vedeta era însărcinată. „Aducea mereu o rază de speranță”

Ultima actualizare:

O tragedie fără margini a lovit Brazilia, după ce o prezentatoare de știri a murit la vârsta de numai 38 de ani! Din păcate, vedea era însărcinată la momentul decesului, iar bebelușul și-a pierdut viața alături de mama sa.

image

A murit o prezentatoare faimoasă! Este vorba despre Elaine da Silva, o prezență extrem de comună și îndrăgită pe micile ecrane din Brazilia. Se pare că vedeta de televiziune era însărcinată în 23 de săptămâni, însă utlimele ei zile din viață au fost marcate de o luptă asiduă împotriva unui diagnostic de pneumonie. Deși a ajuns la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Elaine da Silva, iar atât ea cât și copilul ei, au decedat.

Elaine da Silva avea doar 38 de ani
Elaine da Silva avea doar 38 de ani

Femeia în vârstă de 38 de ani prezenta știrile la postul de televiziune Cançao Nova, iar rudele și prietenii au dus-o de urgență la spital, din cauza pneumoniei. Cu toate acestea, în ciuda îngrijirilor medicale primite, ea a murit la numai 24 de ore după ce a ajuns la medic. Elaine da Silva era căsătorită și deja avea un băiețel, Leo, în vârstă de doar un an. Din păcate, vedeta nu era străină de tragedii. În urmă cu doar 3 ani, în timpul primei ei sarcini, ea a suferit un avort spontan.

Celebra prezentatoare TV era însărcinată

Se pare că Elaine da Silva era una dintre cele mai populare și îndrăgite prezentatoare de știri din Brazilia, iar întreaga țară a primit cu tristețe vestea morții ei. Potrivit celor de la viva.ro, colegul ei de la Revista Quem, Reinaldo César, a declarat că Elaine aducea mereu o rază de speranță celor din jurul ei.

„Avea mereu un zâmbet de oferit. Iubea viața, familia ei, pe Maica Domnului din Aparecida, natura, animalele. Era pasionată de jurnalism. Întotdeauna aducea o rază de speranță”, a declarat acesta, potrivit sursei citate. Elaine da Silva avea nu mai puțin de 15 ani de experiență în jurnalism, iar acum prezenta știrile din timpul serii la postul Cançao Nova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net