Demisie șoc la o televiziune din România. Un cunoscut prezentator și-a anunțat retragerea

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai longevivi prezentatori de televiziune din peisajul media autohton a decis să renunțe, pentru moment, la televiziune. Este vorba despre Daniel Osmanovici, prezentatorul matinalului Focus, de la Prima TV. 

Noi schimbări în televiziune / foto: Pixabay
Noi schimbări în televiziune / foto: Pixabay

Omul de televiziune realizează de mai bine de 1 an de zile „Tați în aer”, un program de radio de la Europa FM, și acum a acceptat și propunerea de a prezenta și matinalul postului. 

Irina Gologan va prezenta de una singură matinalul de la Prima TV 

Începând cu data de 2 octombrie, Daniel Osmanovici va prezenta, de luni până vineri, de la orele 06.00 la 07.00, emisiunea La cafea, de la Europa FM.

Astfel, matinalul de la Prima TV, Focus 8 va fi prezentat doar de către colega sa de breaslă Irina Gologan. 

„Programul La cafea cu Daniel Osmanovici este creat special pentru cei mai matinali dintre ascultătorii noştri, care au nevoie de informaţii chiar de la prima oră.

Mă bazez pe experienţa lui Daniel şi pe dorinţa lui de a aprofunda şi tainele radioului.

L-am văzut foarte hotărât să vină în radio, la program, chiar înainte de cursa primului metrou.

O să fie încălzirea perfectă pentru matinalul Deşteptarea cu Vlad, George şi Luca”, a spus Radu Constatinescu, directorul de programe al staţiei, pentru Paginademedia.ro.

Daniel Osmanovici explică motivul plecării sale de la TV

Daniel Osmanovici începe o carieră în radio / foto: Social media
Daniel Osmanovici începe o carieră în radio / foto: Social media

Daniel Osmanovici și-a exprimat dorința de a începe un nou capitol în carieră. A mărturisit că se află în căutarea unui nou început, și cea mai mare dorință a lui de a lucra la radio devine realitate.

„Ştiu că toţi spun că sunt în căutarea unui drum, un nou început. În cazul meu pare o continuare firească a activităţii de până acum. Când am făcut «şcoala» şi învăţam bazele jurnalismului, practica a însemnat radio. Au trecut ceva ani de atunci, dar radioul a rămas o dorinţă pe care acum mi-o împlinesc cu ajutorul celor de la Europa FM. În televiziune am descoperit multe lucruri deosebite şi abia aştept să descopăr la radio la fel de multe, sau poate chiar mai multe.”

„Voi fi cel care deschide ziua la EuropaFM – La Cafea – şi asta înseamnă că cel care îşi începe ziua va avea la dispoziţie o serie de informaţii care să îi fie utile peste zi – fie că vorbim despre evenimente importante, fie că vorbim despre vreme sau trafic, fie că vorbim despre viaţa de zi cu zi cu tot ceea ce înseamnă ea. Pe scurt, un drum cu două sensuri în care aştept mesajele celor care îşi încep ziua.”

„Să începi ziua, care uneori ştii că e grea, alteori ştii că va fi lungă sau plină de emoţii nu e un lucru uşor, iar dorinţa mea este să fiu acela care este alături de cei care au nevoie de un sprijin la început de zi”, a spus Daniel Osmanovici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net