Buni de gură la TV, iuţi de picior la sport

simeon stalpnicul png
Dani Oţil prezintă matinalul de la Antena 1, alături de Răzvan Simion

Multe vedete de televiziune au descoperit pe parcurs sportul de performanţă şi au început să-l practice. Astfel că, în paralel cu munca în televiziune, sau cu alte proiecte importante, ele au avut rezultate notabile la maraton sau la campionate de raliu. Click! ţi-i prezintă pe curajoşii care au strâns medalii cu duiumul.

Dani Oţil, locul întâi la raliu

Dani Oţil (37 de ani), care prezintă emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la Antena 1, este şi el un mare sportiv în timpul liber. Practică o mulţime de sporturi, de la kitesurfing, snowkiting, flyboarding, wakeboarding pe cablu, la înot, alergare şi mersul pe bicicletă. Un alt domeniu în care Dani este as este raliul. Weekendul trecut, Dani a fost la Râşnov (judeţul Braşov), unde avut loc prima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, Trofeul Serus. Dani Oţil a participat alături de echipa sa de curse, a condus un Radical SR4, o maşină care semăna cu cea a lui Batman. Pilotul-vedetă a fost în formă, s-a concentrat bine şi a obţinut locul al doilea la clasa E.

Cosmin Cernat a slăbit 12 kg datorită sportului

simeon stalpnicul png
Cosmin Cernat face audienţă la Kanal D cu show-ul „Exatlon”

Prezentatorul reality-showului „Exatlon”, de la Kanal D, Cosmin Cernat (42 de ani), are şi el sportul în sânge. A fost comentator sportiv la TVR şi este absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, iar acum face audienţe uriaşe la Kanal D. Participă constant la semimaraton, iar alergarea l-a şi ajutat să slăbească. “Am dat jos în jur de 12 kg, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet (n.r. 80 kg). Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu! Fac antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere. Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu, având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente”, ne-a declarat el. “Când particip la semimarton (21 de kilometri) exclud din alimentaţie carnea şi mă axez pe fructe şi legume”, ne mai povestea prezentatorul de la “Exatlon”.

Daniel Osmanovici a alergat 42 km în Israel

simeon stalpnicul png
Pe Daniel Osmanovici îl vedeţi la Antena 1, la Observatorul de Weekend

Daniel Osmanovici (34 de ani)  nu este doar prezentator al Observatorului de Weekend, de la Antena 1, ci şi un sportiv care îşi întrece limitele la maratoane. În noiembrie 2017, prezentatorul TV a alergat în deşert, la Maratonul din Israel. ,,A fost primul meu maraton în deşert şi prima oară când am vizitat ţara”, a povestit Osmanovici. Efortul fizic intens şi condiţiile de alergare l-au provocat să-şi depăşească limitele, iar în momentul în care a simţit că nu mai poate s-a gândit la copiii lui: ,,Ştiu că mă aşteaptă cu braţele deschise acasă. M-am gândit la ei şi le-am spus în gând numele”. Daniel Osmanovici a reuşit să treacă linia de sosire în primii 200 de participanţi, dintr-un total de 500. Cei 42,195 km pe care i-a parcurs în doar 4 ore şi 20 de minute au fost un test al determinării şi al voinţei, test pe care l-a trecut cu brio. 

Carmen Brumă, pe podium la echipe mixt

simeon stalpnicul png
Carmen Brumă e mereu invitată la tv pentru a vorbi despre sport şi nutriţie

Carmen Brumă (40 de ani) are o poveste de viaţă de succes. A slăbit 30 de kilograme, nu le-a mai pus niciodată la loc, iar acum mănâncă sport pe pâine. A participat de-a lungul anilor la numeroase competiţii de alergare, iar în 2015 a reuşit performanţa să alerge maratonul (42, 195 km), obţinând un timp senzaţional, 4 ore şi 13 minute. Luna aceasta, pe 22 aprilie, ea a participat la Bucharest International 10k, obţinând locul întâi la proba de echipe mixt. Carmen nu mai are o emisiune proprie la TV, însă este deseori invitată să vorbească despre nutriţie şi sport, căci este în măsură să o facă. Mai mult, iubita lui Mircea Badea a iniţiat şi un program cu ajutorul căruia le ajută pe viitoarele neveste să intre în rochia de mireasă. “«Intră în rochia de mireasă» by Carmen Brumă conţine un program alimentar complet, pentru 8 săptămâni, şi accesul într-un grup de susţinere şi motivare, unde autoarea răspunde la întrebări. Informaţiile ajung la cele interesate într-un document, iar accesul la grupul de pe Facebook se primeşte imediat după achiziţionarea pachetului”, se arată în descrierea programului.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Explozie produsa de doborarea unui SU 3o rusesc Captura Twitter jpg
negociere banca clienti csalb
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg