Vedeta din România care a ajuns în cârje la petrecerea Prima Fest: „Mi-a fost teamă să nu pățească ceva copilul”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Diana Bart (42 de ani) a fost o apariție la petrecerea Prima Fest, acolo unde s-a lansat grila de toamnă a cunoscutului post de televiziune. Prezentatoarea TV a venit în cârje și a petrecut mai mult timp în compania colegilor săi, Cove și Andreea Berecleanu.

Ce a pățit de fapt și cum s-a întâmplat de a ajuns să umble în cârje și să se afișeze așa timp de 2 luni de acum încolo, Diana Bart a povestit pentru Click!

Diana Bart: „Eram fix în prima zi de concediu”

Pur și simplu eram pe loc drept, cu teniși în picioare. Nu eram nici la schi, nici pe tocuri, cum mă tot întreabă lumea, și am călcat strâmb, într-o parte, cu piciorul. Nu am văzut! Noroc că eram cu Amina (3 ani) în brațe și nu am căzut.

Am pățit fix același lucru, acum 4 ani, la același picior stâng, în prima zi de concediu, când am ajuns în Belgia. Atunci eram în brațe cu Maira (6 ani) și s-a întâmplat exact la fel. Același picior, aceeași călcătură strâmbă, tot în teniși eram, dar am căzut și mi-a fost teamă să nu pățească ceva copilul, să dea cu capul de ciment că am scăpat-o din brațe dar m-am răsucit cumva să nu se lovească.

Eram fix în prima zi de concediu și mi-au pus acolo piciorul în ghips și soțul meu a zis că mai bine ne întoarcem acasă. Dar eu am zis atunci că decât să plâng acasă, mai bine plâng în vacanță și am rămas acolo 7 zile. Am închiriat un scaun cu roțile și soțul meu, Mihai, când împingea scaunul cu mine, când căruciorul cu Maira. Ne-am distrat atunci!”, ne-a povestit despre pățaniile ei, Diana Bart.

Așa conduce și se duce la job

Pentru că timp de 2 luni va sta cumva imobilizată din cauza problemelor cu piciorul, Diana Bart ne-a mărturisit că așa merge să își ia fetițele de la școală și grădiniță, așa poate să conducă și tot așa o să meargă și la serviciu.

„Acum timp de 2 luni o să stau cu piciorul în orteze. Orteza e o tehnică mult mai modernă care permite piciorului să respire. Pentru că e piciorul stâng pot să conduc mașina automată, iar la dus pot să dau orteza jos și să mă sprijin. Așa o să merg și la job, de săptămâna viitoare când începem emisiunea în direct. O să fiu live cu piciorul așa. Începem un nou proiect live, de vinerea viitoare la Prima TV, o să vedeți mai exact despre ce este vorba”, ne-a mai dezvăluit Diana Bart.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net