Diana Bart trăiește sănătos! Cum și-a învățat fetițele să stea departe de tentațiile culinare: „Vreau să trăiesc mult și să fiu în putere!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Diana Bart (42 de ani) este foarte atentă la alimentația și stilul de viață ales pentru familia ei, și în mod special pentru cele două fetițe ale sale, Amina Maria (3 ani) și Maira (6 ani și jumătate). 

Prezentatoarea de la Prima TV a apelat chiar la ajutorul unui nutriționist, care i-a „aranjat” și mai bine modul de viață, așa că este foarte mulțumită de rezultat.

Frumoasa vedetă nu este o mămică foarte strictă, însă le-a explicat celor două fete ale sale că trebuie să mănânce sănătos, pentru a nu exista anumite probleme mai târziu. Chiar dacă sunt încă mici, copilele au înțeles punctul de vedere al mamei lor.

Mă interesează foarte mult absolut tot ceea ce fac cu viața mea și tot ceea ce mănânc, la fel și pentru cele mici. Mă simt bine și la vârsta mea și cu fetele, nu avem probleme de sănătate, le-am crescut cu mâncare sănătoasă, cu tratamente naturiste homeopate. Profit la maxim de absolut tot ce înseamnă sănătos! Maira are 6 ani jumătate și îmi spune că vrea să fie sănătoasă, ele știu că fiecare gest are și o repercursiune. 

Tentații vor fi în cercurile în care se vor învârti, dar eu le-am învățat de mici și le-am restricționat în unele cazuri accesul la dulciuri și anumite substanțe care nu ne fac bine. Le-am explicat ce face zahărul! Eu le las o dată pe săptămână să mănânce dulciuri nesănătoase, în rest dulciuri sănătoase au voie, le-am explicat ce înseamnă cancerul și diabetul”, ne-a povestit Diana Bart, pentru Click!

Nu mănâncă zahăr

Prezentatoarea de la Prima TV, care revine cu noi proiecte din această toamnă, ne-a mărturisit și faptul că pentru a avea o viață sănătoasă ea a renunțat la zahăr, mai ales că are și intoleranță la amidon și lactoză. Își dorește să trăiască mult și să aibă o viață echilibrată și sănătoasă.

Eu nu mănânc zahăr decât foarte rar, atunci când ieșim undeva și îmi place vreun desert din care gust. Fără pâine albă, făină albă, doar pâine integrală, sunt atentă la ce combin, am intoleranță la amidon și la lactoză, mâncăm cartofi cu carne și observăm cum mă umflu și nu știam de la ce. De aceea este importantă existența unui nutriționist în viața noastră! Vreau să trăiesc mult și să fiu sănătoasă și în putere!”, a mai adăugat Diana Bart, pasionată de cooking, având aici un avantaj pentru că ea le gătește zilnic fetițelor sale și știe exact ce pune în mâncare.

Pentru fete, dimineața, nu folosim niciodată cereale cu zahăr, ci granola, iaurt cu cereale fără zahăr, fructe, cereale cu miere. Am optat și pentru prăjituri vegane care sunt mai gustoase. Fetele mănâncă supă sau ciorbă zilnic, asta e clar. Le gătesc tocănițe și fripturi, fac acasă pizza, ardei umpluți, sarmale doar la cuptor, cu carne, fără grăsime, de porc de pui de curcan și multe condimente”, a mai completat Diana Bart.

A fost într-o vacanță cu prietenele la Milano

Diana Bart a ținut-o numai în vacanțe vara aceasta. A fost plecată cu familia, cu soțul și cu fetele ei, apoi într-o vacanță doar cu soțul ei, Mihai, după care, în august, de ziua ei, a primit cadou de la prietenele sale... o vacanță la Milano.

Am primit cadou un weekend la Milano, de la prietenele mele, de ziua mea, și am fost plecată doar cu ele. A fost pentru prima oară în șase ani jumate de când le-am născut pe fete când am plecat de acasă un weekend singură, încă nu-mi venea să cred. O zi mi-a luat numai să mă acomodez!”, ne-a mai spus, Diana Bart, în încheiere, pregătită acum pentru o toamnă plină de proiecte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net