Veste mare în familia regretatei Cornelia Catanga: fiul artistei va fi tătic! Ce i-a spus mamei, în lacrimi, la mormânt

Ultima actualizare:

Bucurie mare în familia regretatei soliste de muzică de petrecere Cornelia Catanga. Fiul său, Alexandru, a dat vestea cea mare: va deveni tătic peste șase luni. Aurel Pădureanu este și el entuziasmat, din cale afară, că va deveni bunic. 

La trei ani de la moartea regretatei Cornelia Catanga, familia varsă primele lacrimi de fericire. Alexandru, fiul regretatei soliste, a anunțat, pe rețelele de socializare, că soția sa, Alina, este însărcinată în trei luni. 

Tânărul muzician a dat fuga în lacrimi la mormântul mamei sale. 

Alexandru, fiul Catangăi, a mers la mormânt la mama să-i dea veste că va fi tătic 

„Acum câteva zile am aflat că este soția mea însărcinată în 3 luni, și nu mi-a venit să cred!  Și am venit la mama mea împreună cu soția mea, să-i spunem plângând, în gura mare, că va deveni bunică.

Pentru că știu că își dorea foarte mult, dintotdeauna de fapt. Și ne-am ținut de promisiune, să mergem  la ea, să-i arătăm minunăția noastră care este în proiect și care va veni pe lume.

Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt, este inexplicabil după atâta amar de timp și tristețe. Probabil Dumnezeu și măicuța mea au avut un plan bine pus la punct ca eu să nu mai fiu singur, să fiu responsabil în viață, să continui ce am de continuat și să o fac mândră pe ea și pe tatăl meu!”, a anunțat Alexandru, fiul Cornelei Catanga, pe pagina lui de socializare.

Ce a făcut Pădureanu de fericire că va deveni bunic?

Aurel Pădureanu este și el foarte fericit de când a aflat că va deveni bunic.

„Și el s-a bucurat de bucuria mea și primul lucru pe care l-a făcut: a pus poza pe telefonul lui cu mama, spunând cu lacrimi în ochi : <<Unde ești, Cornelia? Să te bucuri de băiat, te-a făcut bunică! Ce făceai tu acum dacă aflai, erai cea mai mare bucuroasă de pe fața  pământului>>.

Și când l-am văzut, eu am plâns mai rău, și exact la fel am spus: că era cea mai bucuroasă și nu o mai interesa absolut nimic! Dar cu fericire, dar și cu tristețe în suflet, cu lacrimi în ochi vă spun că de undeva de acolo ea vede și se bucură.

Mă rog la Dumnezeu să coboare din ceruri, atunci când va fi momentul să vină să îmi țină în brațe copilul și să-i dea iubire multă și căldură, așa cum mi-a dat ea mie și îmi dă în continuare. Și să se bucure așa cum s-a bucurat ea de mine și se bucură în continuare. 

Iar tatăl meu, să mi-l iubească și să-i încălzească suflețelul așa cum mă iubește el pe mine și îmi încălzește sufletul! Mami meu frumos și tati meu cel mai elegant și cel mai bun! Vă iubesc mult de tot și mă bucur că, prin toate încercările și obstacolele vieții prin care am trecut, am reușit eu și Alina să vă facem bunici într-un moment trist, dar si fericit!”, a mai spus tânarul. 

Alexandru și soția lui, Alina, nu au aflat încă sexul bebelușului. 

„Momentan nu știu ce este: băiat sau fetiță, dar rămâne de văzut. Tatăl meu s-a uitat mai bine la poză și spus că pe acolo pe undeva are <<virgulița>>, of am emoții!”, a mai spus fiul Catangăi.

Parastas de ziua Corneliei Catanga, pe 9 martie 

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, lăsând în urmă multe lacrimi și multă durere. Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, au organizat parastasul de trei ani, chiar de ziua de naștere a regretatei artiste, pe 9 martie.

Aurel Pădureanu și-a adorat efectiv soția, renumita solista de muzică de petrecere Cornelia Catanga, pe care a catalogat-o drept una dintre cele mai talentate cântărețe din România.

„Cornelia va rămâne în nemurire, la fel ca Romica Puceanu și Gabi Luncă. Atunci când urca pe scenă, ți se tăia răsuflarea, eclipsa pe toată lumea cu talentul și cu frumusețea ei, avea o apariție electrizantă. 

Multe artiste se bucură de popularitate, dar ea a avut și celebritate, ceea ce e cu mult mai mult”, a spus cunoscutul artist de romanțe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net