Vezi unde si-a găsit liniștea sufletească, soțul regretatei Cornelia Catanga, după decesul artistei: „Mă duc...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Aurel Pădureanu (72 de ani) plânge și suspină și acum după Cornelia Catanga, femeia care i-a fost alături la bine, dar și la greu, mai bine de 32 de ani. Contactat de Click!, artistul ne-a mărturisit că nu își poate găsi liniștea sufletească de când a rămas văduv, așa că a ales să meargă, în ultima perioadă, din ce în ce mai des la biserică, pentru a se ruga.

Au trecut mai bine de doi ani de când regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, și-a luat adio de la viață, după ce a fost răpusă de COVID-19. Regretata artistă a încetat din viață la vârsta de 63 de ani, lăsând în urmă un soț și un băiat, care au divinizat-o.

Timpul a trecut, iar rănile din sufletul lui Aurel Pădureanu nu s-au vindecat. Acum, singura speranță care i-a mai rămas...este ajutorul de la Dumnezeu.

„Suntem în regulă și eu și băiatul. În ultima perioadă am început tot mai mult să mă duc la Biserică, să mă rog pentru liniștea mea sufletească, îi cer Lui Dumnezeu să îmi dea liniște sufletească. Mă macină gândul că am dus-o pe Cornelia atunci la spital, de fiecare dată îmi apare în minte imaginea și vorbele ei în care îmi spunea <ce faci? Mă duci la spital?>. Plus că a fost înmormântată foarte urât. Știți cu toții că a fost pusă într-un sac și dusă la groapă. O artistă ca ea, la nivelul său, să fie îngropată într-un sac?...Nu se poate așa ceva. Este greu, mă roade treaba asta”, a spus Aurel Pădureanu pentru Click!

Aurel Pădureanu, iubire necondiționată pentru Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu și-a amintit și cât de frumoasă era viața atunci când jumătatea inimii sale trăia:

„Gândul meu și al fiului meu, Alexandru, ne este doar la ea. Vă dați seama că nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm, ne-am susținut necondiționat în tot ceea ce am făcut. Cornelia a fost uitată de toți colegii de scenă, la ea la cimitir nu vine nimeni să îi aprindă o lumânare. În general oamenii stau pe lângă tine atunci când ai bani, sau îți merge bine profesional. În rest nu. Prietenia este atunci când ai grătarul încins”, a mărturisit partenerul de viață al Corneliei Catanga.

Click spune!

Cornelia Catanga a murit pe 26 martie 2021, din cauza COVID-19. Ea a fost înmormântată pe 27 martie 2021, la Cimitirul Ghencea din București, iar cei care vin să îi aprindă o lumânare sunt doar Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net