Cum arată acum mormântul Corneliei Catanga. Fiul i-a făcut altar de flori și a montat un tablou imens

Cornelia Catanga este și acum plânsă de apropiați și de cei dragi. La aproape un an de când a murit, familia artistei i-a împodobit mormântul cu flori multe, colorate, așa cum îi plăceau ei. Mai mult, fiul cântăreței, Alexandru Pădureanu, a dus la cimitir un tablou imens cu cea care i-a dat viață. 

cornelia catanga a murit 0 jpeg
Cornelia Catanga a murit răpusă de Covid

Alexandru Pădureanu (27 ani) și tatăl său, Aurel Pădureanu (71 ani), nu și-au revenit nici acum după moartea solistei. Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie 2021, la scurt timp după ce a împlinit vârsta de 63 de ani. Regina muzicii lăutărești are acum mormântul împodobit cu flori multicolore, așa cum a primit toată viața de la spectatorii care o adorau. De acest aspect s-a ocupat familia regretatei cântărețe. În plus, fiul acesteia a adus la mormântul mamei sale, de la cimitirul Ghencea, un tablou imens cu “regina muzicii lăutărești”. 

image
Așa arată acum mormântul Corneliei Catanga. Alex Pădureanu își plânge mama

„I-am împodobit mormântul mamei cu multe flori. Am adus și un tablou mare cu ea. Venim mereu aici. Ne-a rupt sufletul, pur și simplu. Nu ne revenim! Parcă este un vis urât... Nu mai putem trăi fără mama mea!", a declarat, pentru Click!, Alexandru Pădureanu. 

Atât fiul cântăreței, cât și soțul acesteia își plâng mereu durerea pe rețelele sociale. "La mami meu!!! M-ai lăsat pe pământul asta printre pungașii ăștia nenorociți! Mamăăă! Lumea zice că-s mai bine și plânge inima în mine, mamăăă! Nu mai am nici lacrimi... și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns, până mi se face rău! Și de tata nu mai zic....", așa își strigă durerea, pe Facebook, Alexandru Pădureanu. 

Cornelia Catanga, răpusă de Covid-19

Aurel Pădureanu (71 ani) nu și-a revenit încă după moartea iubitei sale soții, Cornelia Catanga, care a încetat din viață pe 26 martie 2021, atunci când a pierdut lupta cu noul coronavirus. Regina Muzicii Lăutărești a lăsat în urma ei multă durere, iar Aurel Pădureanu duce grija zilei de mâine și a rămas cu datorii, neavând o pensie lunară pe care să se bazeze. În plus, ei s-au mutat în chirie în zona Rahova. Din 2014, de când banca le-a luat casa, artiștii au locuit o perioadă la prieteni, apoi s-au mutat cu chirie. 

stanga
dreapta
catanga cffopy jpeg
cornelia catanga si padureanu 0 jpeg
cornelia catanga jpeg
catanga padureanu fiu alex jpeg
inmormantare cornelia catanga 9 jpg jpeg
cornelia catanga aurel padureanu jpeg
cornelia catanga jpeg
inmormantare cornelia catanga 2 jpg jpeg
image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png