EXCLUSIV! Aurel Pădureanu, declarații sfâșietoare după ce și-a dezgropat soția: «Catanga avea nevoie de un loc frumos. I-am făcut o criptă de marmură»

Ultima actualizare:

La aproape un an de când regretata artistă, Cornelia Catanga, a trecut în lumea celor drepți, soțul ei Aurel Pădureanu a decis să îi facă un mormânt mai frumos, așa cum merita. I-a realizat o cripta specială, din marmură, iar pentru acest lucru a fost nevoit să o dezgroape. Văduvul Catangăi a povestit pentru Click!, în lacrimi, toate detaliile!

cub aurel padureanu png

Parcă mai ieri o lumea întreagă o plângea! Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, anul trecut în luna martie. Din cauza stării critice și a comorbidităților aferente, Cornelia Catanga s-a stins pe data de 26 martie, în jurul orei 4 la vârsta de 63 de ani.

Îndrăgita solistă a lasat în urmă  un soț îndurerat și un fiu. Atunci artista a fost îngropată conform protocolului COVID. A avut parte de o înmormântare doar cu 3-5 persoane, "aruncată într-un  sac", după cum spunea  atunci Aurel Pădureanu. Iată că văduvul îndurerat nu a suportat această nedreptate, asa ca a decis de comun acord cu familia să se ocupe să îi facă un loc mai frumos regretatei soții.

a lăsat cu gură de moarte să aibă criptă 

Pădureanu a decis să îi facă o criptă Catangăi, să amenajeze totul, iar pentru acest lucru era necesară deshumarea. Pentru acest lucru, au fost necesare niște aprobări din partea autorităților. Dar Pădureanu a reușit imposibilul pentru ca soția  să aibă, în sfârșit, parte de un loc pe care il merita, ca artist. 

"Cornelia a lăsat cu gură de moarte să aibă criptă. Am fost la Sanepid, am obținut aprobarea lor pentru deshumare, așa cum se face. Eu m-am ocupat sa îi fac un mormânt frumos. În urmă cu două săptămâni am realizat  acest lucru. I-am făcut și pomenirea de un an totodată. Acum are un loc frumos, așa cum trebuie și cum merita si ea, că a fost o mare artistă", a declarat Aurel Pădureanu, pentru Click!

Apropiații au uitat de el!

Dacă înainte, când trăia renumita artistă, primea nenumărate telefoane, acum nici măcar apropiaţii familiei nu îl mai sună să vadă cum se mai descurcă, dacă se simte bine sau are nevoie de o mâncare gătită. Îl doare că însăşi nepoata lui, şi anume mama cântăreţei Nicole Cherry, a uitat de el.

“Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest... nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători.

Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi.

Când era mică, Cornelia a luat-o de mână şi a dus-o la Titus Munteanu şi i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea, nu au zis niciodată un mulţumesc, sau să spună public despre Cornelia”, ne-a mai spus, cu tristeţe în glas, Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, atunci când solista a pierdut lupta cu noul coronavirus. Regina Muzicii Lăutărești a lăsat în urma ei multă durere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net