Fiul Corneliei Catanga se însoară în America

Băiatul regretatei Cornelia Catanga se însoară. Alexandru Pădureanu pleacă în America cu iubita lui, Alina, unde vor face o ceremonie modestă.

catanga cffopy jpeg
Alexandru Pădureanu, alături de cei doi părinți, în vremurile bune

Pe 26 martie 2021, Cornelia Catanga se stingea la vârsta de 63 de ani pe patul Spitalului Universitar, după o luptă grea cu COVID- 19. Au rămas în urma ei un soț dărâmat de durere și un fiu disperat.

Dacă soțul Corneliei și-a mai vărsat amarul pe la rude, Alexandru, unicul lor fiu în vârstă de 24 de ani, a fost susținut puternic de iubita lui. Aceeași persoană i-a fost alături în momente de fericire, dar și în momente triste semn că sentimentele sunt profunde. Au vrut să se căsătorească anul trecut, numai că momentul pierderii mamei le-a stricat planurile.

Citește și: Ultimii ani din viața Corneliei Catanga au fost un coșmar 

Abia acum au hotărât că este momentul să facă acest lucru. Evenimentul care va avea loc în vară i-a mai adus un strop de fericire lui Aurel Pădureanu, tatăl lui Alexandru.

stanga
dreapta
download (10) png
download (9) png
aurel padureanu cornelia catanga jpeg
catanga fiu  alex jpeg
catanga cffopy jpeg
catanga padureanu fiu alex jpeg

Alexandru Pădureanu se căsătorește în America

Văduvul Corneliei Catanga a oferit pentru Click! câteva detalii despre ceremonia pe stil american a fiului. „Da, Alexandru este de mult timp cu iubita lui. Măcar asta să-mi mai aducă fericirea. Se cunună și ei acolo, fata lui are cetățenie americană. Ea a venit special pentru Alexandru să îl susțină după ce a murit Cornelia. Nu va fi o nuntă, o să fie o ceremonie simplă pe stilul acela al lor, de unde bani?! Că nu sunt. El e un băiat talentat, cel mai tare pe pianist, dar nu vedeți că nu se poate face nimic în țara noastră de alții. Uitați ce s-a întâmplat la Eurovision. Oamenii buni sunt dați la o parte. Alex locuiește cu viitoare lui soție și vrea să facă acest frumos eveniment. Era programat anul trecut, dar dacă Cornelia s-a prăpădit..nu s-a mai putut face nimic, a trebuit să respectăm doliul", a declarat Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, pentru Click!

Alexandru Pădureanu (25 de ani), muzician de profesie ca și  părinții lui, a dezvăluit, în 2019, câteva lucruri neștiute despre iubita lui.

Vezi și: Cornelia Catanga nu credea în Covid 

„Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America! Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică. Am cântat în faimosul club din lume, la Blue Not», invitat de cel mai mare trompetist din lume, Arturo Sandoval. Mama şi tata sunt extraordinar de fericiţi”, povestea Așexandru pentru click.ro.

Cornelia Catanga s-a stins din viață în martie 2021, la vârsta de 63 de ani. Artista fusese internată în spital cu Covid-19.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
image png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png