Două alerte cu bombă la Timișoara, în mai puțin de două ore. Poliţiştii au identificat autorii

Ultima actualizare:

Poliţiştii din Timiş au aflat cine a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe în incinta Liceului Catolic din Timişoara şi la Iulius Town, cel mai mare complex comercial din Timişoara. Este vorba de un elev şi o femeie.

Liceul Catolic Timișoara. Foto: Banatul Azi
Liceul Catolic Timișoara. Foto: Banatul Azi

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, poliţiştii i-au identificat pe cei care au apelat numărul 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe la Liceul Catolic şi la Iulius Town, în Timişoara. Urmează ca cei doi să fie găsiţi de poliţişti şi sancţionaţi. 

În cazul Liceului Catolic, un elev care a lipsit mai multă vreme de la şcoală a fost cel care a sunat să anunţe plasarea unei bombe în incinta unităţii şcolare. În cazul centrului comercial, o femeie cunoscută cu probleme psihice ar fi sunat la 112 să anunţe amplasarea unei bombe. Atât la Liceul Catolic, cât şi la Iulius Town s-a dovedit că a fost alarmă falsă. 

Amenințări cu bombă la liceu și la mall

Autorităţile din Timişoara au intervenit, miercuri, după ce au primit a doua ameninţare cu bombă, în decurs de nici două ore. După Liceul Catolic a fost vizat Iulius Town, cel mai mare mall din oraş, fiind demarate procedurile obişnuite în aceste situaţii. 

Anterior, un apel la 112 a anunţat un dispozitiv exploziv la Liceul Catolic, verificările stabilind că a fost o alarmă falsă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net