Drogați, băuți și fără permis! Șoferii de weekend au făcut haos pe străzile din România

Ultima actualizare:

Șoferii de weekend au făcut haos pe străzile din România. Au fost prinși drogați și băuți, iar o tânără nici măcar nu avea permis. Ultimele zile au foarte agitate, iar polițiștii au avut de furcă în mai multe orașe ale țării.

Șoferii de weekend au făcut haos pe străzile din România
Șoferii de weekend au făcut haos pe străzile din România

Șoferi beți, drogați sau fără permis

După o razie de proporții a polițiștilor în mai multe zone din Timișoara și în localitățile învecinate, polițiștii au lăsat șapte persoane fără permis. 

Un alt șofer s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au tras pe dreapta chiar în centrul Timișoarei pentru un control de rutină. Bărbatul fumase iarbă și consumase și amfetamină, iar în mașină avea nu mai puțin de 5 grame de droguri.

Oamenii legii au oprit pentru control și un șofer în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, bărbatul nu avea permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat, potrivit opiniatimișoarei.ro.

O tânără de 19 ani circula fără permis

Controale au fost făcute în tot județul Timiș. Un caz aparte a atras atenția. O șoferița de 19 ani a fost oprită pe o stradă din Utvin, iar în urmă verificării făcute în baza de date polițiștii au aflat că tânăra nu avea permis.

În timpul acțiunii care a avut loc săptămâna trecută, polițiștii au aplicat 147 de amenzi, cu o valoare totală de 43.674 de lei.

116 dintre sancțiuni au fost aplicate șoferilor ce au încălcat diferite reguli de circulație, iar alte cinci paznicilor care nu și-au îndeplinit sarcinile de serviciu, conform sursei citate.

Șoferii de weekend au făcut haos în Cluj

Nici în Cluj, lucrurile nu au fost mai liniștite. Polițiștii au efectuat o serie de acțiuni privind siguranța rutieră din județ, iar rezultatele au fost îngijorătoare.

Un episod nefericit s-a petrecut sâmbătă, 14 ianuarie, în jurul orei 08.15. Atunci, polițiștii municipiului Turda au depistat un tânăr, de 25 de ani, din comuna Bonțida, care se deplasa cu un autoturism pe strada Libertății, având dreptul de a conduce suspendat.

Duminică, 15 ianuarie, în jurul orei 00.05, polițiștii orașului Huedin au oprit pentru verificări un autoturism condus pe DN-1R, în afara localității Sâncraiu, de un tânăr de 28 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul nu deținea permis de conducere, iar testarea cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise, fiind necesară astfel recoltarea de probe biologice, transmite monitorulcj.ro.

În aceeași noapte, în jurul orei 03.40, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au oprit pe DJ 150, un autoturism condus în direcția municipiului Câmpia Turzii, de un tânăr de 26 de ani, căruia testarea cu aparatul drugtest i-a indicat prezența substanțelor psihoactive. A fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

În toate cauzele constatate au fost demarate cercetări, desfășurate sub coordonarea unităților de parchet competente, transmite IPJ Cluj

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net