Drumul din România care este finalizat, dar pe care nu vrea nimeni să-l inaugureze. Ar putea rezolva problema traficului într-un oraș din țară

Ultima actualizare:

Lucrările la Centura Bârlad sunt finalizate, însă este nevoie să se facă ultimele retușuri. Astfel, șoferii români ar putea circula pe șoseaua de centură abia la sfârșitul toamnei, scrie adevărul.ro. Deputatul Mihai Botez, de la USR, spune, însă că oficialii așteaptă, de fapt, începutul campaniei electorală: „sigur o să mai fie lucruri unde trebuie să vă pozați”, a punctat acesta. În tot acest timp, orașul se confruntă cu problema legată de traficul infernal.

Centura Bârlad Foto: captură YouTube
Centura Bârlad Foto: captură YouTube

Șoseaua de centură a fost finalizată

Șoseaua de centură a municipiului Bârlad este finalizată de două luni, însă nu a fost dat încă spre circulație. În vară, șeful regional al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a asigurat că în iunie/iulie va fi gata, dar promisiunile sale nu s-au adeverit, spre nemulțumirea cetățenilor români.

Noi acum am terminat (n.r. 15 august), după cum vedeți astăzi am făcut ultimele retușuri și am chemat inspectorii să vină marți (20 august), să înceapă verificările. Să știți că o să dureze și să nu vă așteptați mai devreme de 15 septembie să se circule pe această variantă ocolitoare. Fiindcă după orice inspecție o să mai fie chestii de rezolvat și mă refer aici de cele ce țin de siguranța traficului”, a declarat pentru ziarul "Vremea Nouă" Camelia Niculae, directorul de infrastructură al Companiei.

Care sunt acuzațiile unui deputat USR

 „Domnul Solomon, domnul Popica, domnul Trifan, domnul Boroș, chiar și domnul Buzatu, toți domnii PSD-iști care vă lăudați că aveți numărul de telefon al lui Ciolacu, al lui Grindeanu, dați-le domnilor un telefon! Să vină și la Bârlad, să inaugureze centura asta, dacă tot e gata, haide să-i dăm drumul!

Că nu mai putem cu camioanele astea prin oraș, cu tot traficul ăsta care ar putea să iasă din oraș. Să nu mai avem noxe, să nu mai avem praf, că e plin de praf... Nu e cazul să așteptăm până în noiembrie, până vine campania electorală, că nu știu, sigur o să mai fie lucruri unde trebuie să vă pozați”, a spus deputat Mihai Botez (USR).

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
masina volan pixabay1 jpg
eb0xp9gqTGe 3O jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Alanya Turcia Unspalash jpg
hotel vacanta pixabay jpg
andrea galimberti sara stefanelli jpg
Nava Hetman Ivan Mazepa FOTO @DEFENSEEXPRESS / X
Michele  Köbke avion profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net