După profesorul în fustă mini la cursuri, apare și polițistul în rochie la secție

Ultima actualizare:

După câteva zile în care rețelele sociale au vuit la adresa profesorului Andrei Nae care a venit la cursuri îmbrăcat în fustă mini și sandale, în spațiu public apar fotografii de data aceasta cu un alt bărbat îmbrăcat în femeie despre care jurnalistul Robert Turcescu susține într-o postare pe Facebook că este polițist în București.

Și un agent local ar prefera hainele de damă

de la pantofii la platforme 5 sfaturi despre cum sa creezi o tinuta eleganta cu pantofi cu toc jpg

Profesorul Andrei Nae, celebru pentru ținta sa excentrică, pare că nu este singurul bărbat care adoptă vestimentația de femeie. 

Robert Turcescu face cunoscut un alt caz. Un bărbat despre care spune că este absolvent al Academia de Poliție, iar în prezent este angajat al DGPLCMB (Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București), și ar fi responsabil cu pregătirea polițiștilor locali. El ar fi atras atenția prin faptul că adoptă o ținută de damă inclusiv la serviciu, cel puțin asta susține Robert Turcescu în postarea sa.

„Faceți cunoștință cu polițistul local Bucur Cezar Mihail, absolvent al Academiei de Poliție, actual angajat al DGPLCMB (Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București), responsabil cu pregătirea polițiștilor locali.

Omul s-a declarat femeie si tratează orice încercare a șefilor de a-i spune ca încalcă regulamentul interior prin afișarea unor astfel de ținute în timpul orelor de muncă, drept discriminare.

De altfel, declarația lui de avere de pe site-ul instituției începe cu 'SubsemnatA Bucur Cezar Mihail…'", a precizat Turcescu în mesajul său în care prezintă și câteva fotografii.

Despre profesorul în fustă mini s-a omis un lucru: CV-ul

Profesorul Andrei Nae de la Universitatea București a devenit celebru în ultimele zile după ce în spațiul public au apărut fotografii cu el îmbrăcat în fustă mini și sandale.

Extrem de criticat în spațiul online, profesorii colegi de la Universitate și studenții care l-au avut profesor i-au luat apărarea, scoțând în evidență calitățile lui de cadru didactic universitar.

Totuși în toate aceste comentarii s-a uitat să se spună un lucru esențial. Anume, că profesorul Andrei Nae are un CV absolut impresionant de vreo 20 de pagini.

Are cărți scrise în limba engleză, printre care „Perspectives on Shakespeare in Europe’s Borderlands”, „Shakespeare 400 in Romania. Papers Commemorating the 400th Anniversary of William Shakespeare's Death”, „Challenging the Status Quo in Contemporary American Culture”.

Începând din 2019, Nae este directorul proiectului de cercetare „Discurs colonial în jocurile video", finanţat de UEFISCDI. Andrei Nae a publicat mai multe studii sub forma de cărţi, capitole şi articole printre care se numără monografia „Immersion, Narrative, and Gender Crisis in Survival Horror Video Games", publicată de Routledge, în 2021.

În prezent, el predă la Universitatea București cursul de masterat „Jocurile video şi identitatea culturală" şi cursul opţional „Introducere în studiul jocurilor video ca medii narative", pe lângă seminare de practica limbii engleze și literatură americană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net