E halucinant! O primărie din Harghita trebuie să plătească 5 miliarde de lei factura la lumină

Primarul din localitatea Tulgheș, județul Harghita, este revoltat și îi cere socoteală ministrului Energiei, Virgil Popescu. Omul se plânge că pe adresa instituției pe care o conduce a venit o factură la curent atât de mare, încât primăria riscă să fie închisă, iar oamenii să muncească de acasă. 

image

Nu au bani să plătească factura. Prin urmare, este posibil ca furnizorul să le taie, în scurt timp, curentul. Este vorba despre sediul primăriei din localitatea Tulgheș, județul Harghita.

Pe adresa instituției a venit o factură la curent în valoare de 500.000 de lei, iar primarul cere explicații ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Edilul a postat mesajul pe pagina sa de Facebook și spune că a mai primit, de-a lungul timpului, facturi mari, dar niciodată de 500.000 lei. 

Factura uriașă a creat panică, agitație și supărare. Primarul spune că nu are de unde să scoată acești bani. Edilul este revoltat şi cere ca situaţia să se rezolve rapid deşi multe astfel de facturi nu au fost încă recalculate.

image

Primarul din Tulgheș îl ceartă pe ministrul Energiei: „În ce țară trăim?”

”Cât mai tolerați această bâlbâială cu facturile la energia electrică, domnule ministru?

De la facturi de 16000-20000 lei, astăzi Comuna Tulgheș a primit o factură de peste 500.000 lei (cinci miliarde)!

În ce țară trăim? Chiar nimeni nu poate face ordine cu acești furnizori lacomi?

Oprim iluminatul public, stația de epurare, furnizarea de apă, scoatem totul din priză, ce facem?”, a scris pe Facebook primarul din Tulgheș, Marcel Vancu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net