Ea este Liliana Popa, femeia incendiată în scara blocului. Nepoata sa este sfâșiată de durere: „Mor, mă doare inima”

Ultima actualizare:

Camerele de supraveghere au înregistrat momentul în care femeia din București a fost incendiată de nepotul ei. Femeia a decedat, iar acum nepoata face declarații: Suflețelul meu nu mai este ... Mor, mă doare inima. Nu cred că tu nu mai ești”.

Femeia care a fost incendiată avea 54 de ani Foto: Facebook
Femeia care a fost incendiată avea 54 de ani Foto: Facebook

Ce mesaj a lăsat nepoata femeii incendiate

Imediat după anunțul veștii, nepoata Lilianei Popa, a făcut o postare emoționantă pe Facebook. Îndurerată, femeia a scris un mesaj și a postat o fotografie cu ruda sa. „Suflețelul meu nu mai este ... Mor mă doare inima. Nu cred că tu nu mai ești”, a scris nepoata femeii incendiate. Femeia ar fi depus o plângere la poliție în urmă cu câteva zile, pentru că ar mai fi primit amenințări din partea nepotului său.

Ea este femeia incendiată într-un bloc din București Foto: Facebook
Ea este femeia incendiată într-un bloc din București Foto: Facebook

Camerele video au surprins momentul tragic

Întreaga scenă a fost filmată și de camerele de supraveghere. Femeia pleca din bloc împreună cu un bărbat. Cei doi au început să se certe, iar vizibil supărată, femeia a încercat să se îndrepte înapoi spre casă. Însă, bărbatul furios a reușit să fugă după ea și să o stropească cu benzină. După ce i-a aplicat și câteva lovituri, individul a dat foc, cu bricheta, lichidului inflamabil. Cel mai probabil ea a sunat și la 112, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru administratora blocului.

Imagini surprinse de camerele video Foto: Facebook
Imagini surprinse de camerele video Foto: Facebook

Ce au declarat cei de la poliția Capitalei

La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor. La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri", a transmis Poliția Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net