Elev din București, înjunghiat la școală de un coleg. Cum s-a întâmplat totul

Un nou incident cu o armă albă, în care sunt implicați elevi, s-a petrecut de această dată într-o școală din București. Un adolescent de 14 ani a fost tăiat cu briceagul de către un coleg. Iată de la ce a plecat întreg conflictul.

Un elev l-a tăiat la mână pe un coleg de-al său Foto: Shutterstock
Un elev l-a tăiat la mână pe un coleg de-al său Foto: Shutterstock

Cum s-a întâmplat incidentul

Incidentul a avut loc la școala „Avram Iancu" din Capitală, într-o pauză. Între cei doi ar fi pornit un conflict spontan, moment în care adolescentul a scos briceagul și l-a tăiat la mână pe colegul său. Cel care a anunțat poliția despre incident a fost unul din profesori, scrie Observatornews.ro

„Azi, Secția 15 a fost sesizată de un profesor de la școala "Avram Iancu", despre faptul că un elev a fost agresat de un coleg. În pauza dintre ore, un elev în vârstă de 14 ani, pe fondul unui conflict spontan cu un alt coleg de clasă, l-a agresat pe acesta din urmă provocându-i o plagă tăiată la nivelul antebrațului mâinii stângi, cu un briceag care îi aparținea”, au transmis polițiștii.

Agresorul nu era cunoscut ca fiind violent

Potrivit primelor informații, agresorul nu era cunoscut ca fiind un elev violent și nici nu a mai fost implicat în scandaluri de acest gen până în acest moment. Elevul rănit a fost transportat la Spitalul „Marie Curie,” fiind necesară sutura plăgii. Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de lovire a sau alte violențe.

Băiat de 14 ani, tăiat la picior cu un briceag

Un incident a avut loc, anul trecut, la şcoala gimnazială din localitatea Bascov, Argeş. Un puşti l-a taiat cu briceagul pe un coleg mai mare. „În jurul orei 18, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au fost sesizaţi, direct, de către reprezentantul unei şcoli gimnaziale din localitatea Bascov, despre faptul că, pe terenul de sport al şcolii, doi minori ar fi avut o stare conflictuală, în urma căreia unul dintre ei l-ar fi tăiat pe celălalt, cu un obiect tăietor-înţepător, la picior", precizează Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

image
image
image
image
image
image
Orasul Aninoasa din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (76) jpg
bani jpg
plante jpeg
image png
rujeola jpg
image png
1 mos nicolae legenda jpg jpeg
bicarbonat de sodiu jpg